Ακόμα και για την Ευρωπαϊκή ένωση ισχύει η πολιτική ορθής χρήσης. Στο τηλεφωνικό μου είχανε πει ότι είναι 45 γίγα τον μήνα ενώ πραγματικά είναι 76 το μήνα. Γι αυτό για σιγουριά ξανακάλεσε και κράτησε τις ώρες συνομιλιών (οι οποίες καταγράφονται) σαν αποδεικτικό.Ακριβως αυτό βγάζει κ σε εμενα. Θα κάνω μια προσπάθεια κ αύριο κ θα δω. Θα κρατήσω κ τα στοιχεία της κλήσης, όπως μου ειπες.
Ευχαριστώ!
Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα αυτή η κάρτα και δοκίμασα να την αγοράσω, προχώρησα μέχρι σχεδόν την ολοκλήρωση (χωρίς να ολοκληροσω φυσικά) αλλά με applepay. Έχουν και εφαρμογή. Δίνουν και εκπτωτικό κωδικό.Εχω κανει παμπολλες προσπαθειες για αγορα Data απο BNESIM για Τουρκια και μου βγαζει fail. Εχει προσπαθησει κανεις προσφατα;
Την έχεις χρησιμοποιήσει; Είναι αξιόπιστη;Να πούμε πληροφοριακά να υπάρχει στο νήμα, ότι για κινητά που δεν παίρνουν εσιμ υπάρχει πλέον μια οικονομική λύση, η (φυσική) sim της 5ber με κόστος από 12 ευρώ, η οποία μπορεί να 'φορτωσει' οποιασδήποτε esim κυκλοφορεί μέσω της εφαρμογής της.
Δεν παίζει σε όλα τα κινητά, μπορεί κάποιος να κατεβάσει δωρεάν το app και να τεστάρει έτσι αν του δουλεύει.
Προσωπικά όχι, γνώρισα όμως άτομα στην Πόλη που τη χρησιμοποιούσαν, δεν είχαν κανένα πρόβλημα.Την έχεις χρησιμοποιήσει; Είναι αξιόπιστη;
Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντησηΠροσωπικά όχι, γνώρισα όμως άτομα στην Πόλη που τη χρησιμοποιούσαν, δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
Είχα ξανααναφερθει πριν δύο χρόνια εδώ σε μια παρόμοια κάρτα sim για android, την esim.me, η οποία είναι πολύ πιο ακριβή και έχει περιορισμούς. Επειδή είχε την πατέντα, καμία άλλη εταιρεία δεν κυκλοφόρησε αντίστοιχο πρότζεκτ. Ηρθε λοιπόν τώρα αυτή της 5ber και τάραξε τα νερά με φτηνότερες τιμές και λιγότερους περιορισμούς και απάντησε η esim.me με μυνησεις για κλοπή δικαιωμάτων και reverse engineering της κάρτας της. Δεν μπόρεσε να αποδειχτεί τίποτα όμως και η κάρτα δουλεύει κανονικά.
Η 5ber κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, αυτή των 12 ευρώ έχει περιορισμό φόρτωσης 2 φορές μόνο με διαφορετική esim και αν θέλεις μετά πληρώνεις μέσα από την εφαρμογή για να ξεκλειδώνεις και άλλες χρήσεις (5 ευρώ άλλες 3 esim), και η ακριβοτερη των 25 ευρώ που δεν έχει όριο χρήσης esim. Σε αντίθεση με την esim.me που μένει κλειδωμένη στο κινητό που εγκαταστάθηκε, η 5ber μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα κινητά.
Να προσθέσω, ότι ακόμα και αν το app δεν είναι συμβατό με κάποιο μοντέλο κινητού, μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα συμβατό κινητό για να ενεργοποιήσει κάποια esim στην 5ber και μετά η ενεργοποιημενη πλέον κάρτα μπορεί να τοποθετηθεί και να δουλέψει σε οποιοδήποτε κινητό χωρίς θέμα.