Τουρκία Ίντερνετ τηλεφωνία στην Κωνσταντινούπολη

Aris_s

Member
Ναι το είδα το site (έχω βάλει κ το link στο post μου). Η ερώτηση μου είναι αν το 2GB/ημέρα ισχύει και για τα δεδομένα του προγράμματος (που μου είπαν από το 13888 ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ) ή μόνο για "επιλεγμένα πακέτα mobile internet".

tatooine

Member
Ξανακάλεσε για επιβεβαίωση, και κράτησε ημερομηνίες και ώρες κλήσης στην εξυπηρέτηση σε περίπτωση που αυτό που θα σου που δεν θα ισχύσει τελικά. μπορείς να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω.
Το στιγμιότυπο οθόνης που σου βαζω πιο κάτω είναι από τη σελίδα του προγράμματος μου (unlimited gigamax) σε περίπτωση που θέλω να ενεργοποιήσω το travel pass.
IMG_CDB72E459144-1.jpeg

Aris_s

Member
Ακριβως αυτό βγάζει κ σε εμενα. Θα κάνω μια προσπάθεια κ αύριο κ θα δω. Θα κρατήσω κ τα στοιχεία της κλήσης, όπως μου ειπες.
Ευχαριστώ!

tatooine

Member
Ακριβως αυτό βγάζει κ σε εμενα. Θα κάνω μια προσπάθεια κ αύριο κ θα δω. Θα κρατήσω κ τα στοιχεία της κλήσης, όπως μου ειπες.
Ευχαριστώ!
Ακόμα και για την Ευρωπαϊκή ένωση ισχύει η πολιτική ορθής χρήσης. Στο τηλεφωνικό μου είχανε πει ότι είναι 45 γίγα τον μήνα ενώ πραγματικά είναι 76 το μήνα. Γι αυτό για σιγουριά ξανακάλεσε και κράτησε τις ώρες συνομιλιών (οι οποίες καταγράφονται) σαν αποδεικτικό.

Last edited:

AlexFocus

Member
Εχω κανει παμπολλες προσπαθειες για αγορα Data απο BNESIM για Τουρκια και μου βγαζει fail. Εχει προσπαθησει κανεις προσφατα;

tatooine

Member
Εχω κανει παμπολλες προσπαθειες για αγορα Data απο BNESIM για Τουρκια και μου βγαζει fail. Εχει προσπαθησει κανεις προσφατα;
Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα αυτή η κάρτα και δοκίμασα να την αγοράσω, προχώρησα μέχρι σχεδόν την ολοκλήρωση (χωρίς να ολοκληροσω φυσικά) αλλά με applepay. Έχουν και εφαρμογή. Δίνουν και εκπτωτικό κωδικό.
15% ESIMDB15

AlexFocus

Member
Μολις την ολοκληρωσα την αγορα μεσω Visa. Μαλλον ειχε φαει κολλημα το app. Θα αναφερω τις εντυπωσεις μου οταν επιστρεψω.

Attachments

japetus

Member
Να πούμε πληροφοριακά να υπάρχει στο νήμα, ότι για κινητά που δεν παίρνουν εσιμ υπάρχει πλέον μια οικονομική λύση, η (φυσική) sim της 5ber με κόστος από 12 ευρώ, η οποία μπορεί να 'φορτωσει' οποιασδήποτε esim κυκλοφορεί μέσω της εφαρμογής της.
Δεν παίζει σε όλα τα κινητά, μπορεί κάποιος να κατεβάσει δωρεάν το app και να τεστάρει έτσι αν του δουλεύει.

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Να πούμε πληροφοριακά να υπάρχει στο νήμα, ότι για κινητά που δεν παίρνουν εσιμ υπάρχει πλέον μια οικονομική λύση, η (φυσική) sim της 5ber με κόστος από 12 ευρώ, η οποία μπορεί να 'φορτωσει' οποιασδήποτε esim κυκλοφορεί μέσω της εφαρμογής της.
Δεν παίζει σε όλα τα κινητά, μπορεί κάποιος να κατεβάσει δωρεάν το app και να τεστάρει έτσι αν του δουλεύει.
Την έχεις χρησιμοποιήσει; Είναι αξιόπιστη;

japetus

Member
Την έχεις χρησιμοποιήσει; Είναι αξιόπιστη;
Προσωπικά όχι, γνώρισα όμως άτομα στην Πόλη που τη χρησιμοποιούσαν, δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
Είχα ξανααναφερθει πριν δύο χρόνια εδώ σε μια παρόμοια κάρτα sim για android, την esim.me, η οποία είναι πολύ πιο ακριβή και έχει περιορισμούς. Επειδή είχε την πατέντα, καμία άλλη εταιρεία δεν κυκλοφόρησε αντίστοιχο πρότζεκτ. Ηρθε λοιπόν τώρα αυτή της 5ber και τάραξε τα νερά με φτηνότερες τιμές και λιγότερους περιορισμούς και απάντησε η esim.me με μυνησεις για κλοπή δικαιωμάτων και reverse engineering της κάρτας της. Δεν μπόρεσε να αποδειχτεί τίποτα όμως και η κάρτα δουλεύει κανονικά.
Η 5ber κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, αυτή των 12 ευρώ έχει περιορισμό φόρτωσης 2 φορές μόνο με διαφορετική esim και αν θέλεις μετά πληρώνεις μέσα από την εφαρμογή για να ξεκλειδώνεις και άλλες χρήσεις (5 ευρώ άλλες 3 esim), και η ακριβοτερη των 25 ευρώ που δεν έχει όριο χρήσης esim. Σε αντίθεση με την esim.me που μένει κλειδωμένη στο κινητό που εγκαταστάθηκε, η 5ber μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα κινητά.
Να προσθέσω, ότι ακόμα και αν το app δεν είναι συμβατό με κάποιο μοντέλο κινητού, μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα συμβατό κινητό για να ενεργοποιήσει κάποια esim στην 5ber και μετά η ενεργοποιημενη πλέον κάρτα μπορεί να τοποθετηθεί και να δουλέψει σε οποιοδήποτε κινητό χωρίς θέμα.

Last edited:

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Προσωπικά όχι, γνώρισα όμως άτομα στην Πόλη που τη χρησιμοποιούσαν, δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
Είχα ξανααναφερθει πριν δύο χρόνια εδώ σε μια παρόμοια κάρτα sim για android, την esim.me, η οποία είναι πολύ πιο ακριβή και έχει περιορισμούς. Επειδή είχε την πατέντα, καμία άλλη εταιρεία δεν κυκλοφόρησε αντίστοιχο πρότζεκτ. Ηρθε λοιπόν τώρα αυτή της 5ber και τάραξε τα νερά με φτηνότερες τιμές και λιγότερους περιορισμούς και απάντησε η esim.me με μυνησεις για κλοπή δικαιωμάτων και reverse engineering της κάρτας της. Δεν μπόρεσε να αποδειχτεί τίποτα όμως και η κάρτα δουλεύει κανονικά.
Η 5ber κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, αυτή των 12 ευρώ έχει περιορισμό φόρτωσης 2 φορές μόνο με διαφορετική esim και αν θέλεις μετά πληρώνεις μέσα από την εφαρμογή για να ξεκλειδώνεις και άλλες χρήσεις (5 ευρώ άλλες 3 esim), και η ακριβοτερη των 25 ευρώ που δεν έχει όριο χρήσης esim. Σε αντίθεση με την esim.me που μένει κλειδωμένη στο κινητό που εγκαταστάθηκε, η 5ber μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα κινητά.
Να προσθέσω, ότι ακόμα και αν το app δεν είναι συμβατό με κάποιο μοντέλο κινητού, μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα συμβατό κινητό για να ενεργοποιήσει κάποια esim στην 5ber και μετά η ενεργοποιημενη πλέον κάρτα μπορεί να τοποθετηθεί και να δουλέψει σε οποιοδήποτε κινητό χωρίς θέμα.
Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση

AlexFocus

Member
Μεχρι στιγμης η χρηση της BNESIM ειναι απροβληματιστη. Εκανα και ανανεωση γιατι καταναλωσα τα 1GB. Η ενεργοποιηση της μεσω του app και των αναλογων ρυθμισεων του κινητου ειναι πολυ απλη αρκει να εχεις στοιχειωδεις γνωσεις (ισως οι λιγο μεγαλυτεροι σε ηλικια να δυσκολευτουν).
@tatooine ευχαριστουμε για το ξεστραβωμα

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh