maria84
Member
Δύο φορές.Τον Μάιο 2019 και τον Οκτώβρη 19Πρόσφατα;Υπάρχει χαλαρότητα μάλλον.
Δύο φορές.Τον Μάιο 2019 και τον Οκτώβρη 19Πρόσφατα;Υπάρχει χαλαρότητα μάλλον.
Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση... Δεν επιτρέπεται από την εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών τους να μη δοθούν επίσημα στοιχεία συνδρομητή προκειμένου να λειτουργήσει η σύνδεση... Μήπως ήταν καμιά άλλη κάρτα τρίτης εταιρείας και όχι turkcell;Δύο φορές.Τον Μάιο 2019 και τον Οκτώβρη 19
Ήταν turkcell!Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση... Δεν επιτρέπεται από την εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών τους να μη δοθούν επίσημα στοιχεία συνδρομητή προκειμένου να λειτουργήσει η σύνδεση... Μήπως ήταν καμιά άλλη κάρτα τρίτης εταιρείας και όχι turkcell;
Εκτός αν παίζει κάποια απάτη και πουλάνε προεγγεγραμμένες στο δίκτυο κάρτες με κάποιο άλλο όνομα..
Νομίζω turkcell, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος. Δεν εδωσα και πολυ σημασια.Πάρα πολύ καλή τιμή και πρώτη φορά που ακούω να δέχονται ταυτότητα πράγμα πολύ ευχάριστο.. Ποιας εταιρίας ήταν η sim;
Ναι ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες. Όχι δεν εβγαλε φωτοτυπία. Απ ότι κατάλαβα πληκτρολόγησε στον υπολογιστή τα στοιχεία της ταυτότητας.Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες;Σημείωσαν κάτι;΄Εβγαλαν φωτοτυπία;
Άνοιξε αν θέλεις αλλού νήμα, μια και εδώ μιλάμε γενικά για όλους τους τρόπους πρόσβασης και μόνο στην Τουρκία.. Η απάντηση πάντως είναι όχι, υπάρχει κάποια χρέωση, είτε 12p/mb είτε χρησιμοποιώντας τον χρόνο του πακέτου σου με 6 λίρες ημερησίως..καθώς σύντομα πρόκειται να ταξιδέψω προς Νέα Υόρκη
Καλησπέρα,
πριν μία εβδομάδα γύρισα από Κωνσταντινούπολη. Πήρα τοπική κάρτα SIM με 5GB στις 100 λύρες. Να σημειώσω ότι δεν πήγα σε κάποιο επίσημο μαγαζί (turkcell, vodafone, κλπ) αλλά σε συνοικιακό μαγαζάκι από αυτά που πουλάνε gadgets κινήτων θήκες, κλπ. Σε 3 μαγαζιά τέτοιου τύπου που ρώτησα μου είπαν όλοι την ίδια τιμή. Την πήρα με την Ελληνική ταυτότητα και χωρίς διαβατήριο.
Καλησπέρα μπορεί να επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αυτό αν ισχύει τον τελευταίο καιρό; Δεν υπάρχει διαβατήριο αλλά μόνο ελληνική αστυνομική ταυτότητα. Αυτό το συνοικιακό μαγαζάκι σε ποια γειτονιά υπάρχει; Υπάρχουν τέτοια μαγαζάκια στην τουριστική περιοχή κοντά στα μεγάλα αξιοθέατα όπως μπλε τζαμί και Αγία Σοφία για να αγοραστεί σιμ με περίπου 100 λίρες με τουλάχιστον 4gb που να διαρκούν τουλάχιστον 3 μέρες; Η ενεργοποίηση της sim απαιτεί κάποιο χρόνο και αν ναι πόσες ώρες; Γίνεται ενεργοποίηση κάθε μέρα (πχ και Σάββατο) ή μόνο εργάσιμες μέρες και ώρες (Δευτ.-Παρ);Εγώ πάντως που είχα πάρει απο συνοικιακό μαγαζί κάρτα της turkcell δεν μου είχαν ζητήσει ταυτότητα.
Όσον αφορά την συσκευή για wifi και την alldaywifi Είχα ρωτήσει και μου είχαν πει πως αρκεί να την παραγγείλεις δύο μέρες πριν για να σου την στείλουν στο ξενοδοχείο. Ακόμα όμως μου είπαν ότι για Sultanahmet Που θα μείνω και εγώ, Αν το βιάζομαι πολύ και δεν έχουν κι αυτοι μεγαλο φόρτο εργασίας μπορεί να γίνει αποστολή στο ξενοδοχείο ακόμα και σε 2ωρες.Παραδίδουν από το πρωί ως τις πέντε το απόγευμα.Καλησπέρα μπορεί να επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αυτό αν ισχύει τον τελευταίο καιρό; Δεν υπάρχει διαβατήριο αλλά μόνο ελληνική αστυνομική ταυτότητα. Αυτό το συνοικιακό μαγαζάκι σε ποια γειτονιά υπάρχει; Υπάρχουν τέτοια μαγαζάκια στην τουριστική περιοχή κοντά στα μεγάλα αξιοθέατα όπως μπλε τζαμί και Αγία Σοφία για να αγοραστεί σιμ με περίπου 100 λίρες με τουλάχιστον 4gb που να διαρκούν τουλάχιστον 3 μέρες; Η ενεργοποίηση της sim απαιτεί κάποιο χρόνο και αν ναι πόσες ώρες; Γίνεται ενεργοποίηση κάθε μέρα (πχ και Σάββατο) ή μόνο εργάσιμες μέρες και ώρες (Δευτ.-Παρ);
Επίσης αν νοικιάσω wifi φορητή συσκευή (alldaywifi ή rentnconnect) πόσες μέρες πριν πρέπει να έχει γίνει αίτηση στην ιστοσελίδα τους; Γίνεται να αγοράσω αυτή τη συσκευή επιτόπου και από πού, ενώ είμαι στην Κων/πολη ή πρέπει να έχει γίνει από πριν η αίτηση παραγγελίας;
Η αγγλική Vodafone payg έχει σταματήσει δυστυχώς να συμπεριλαμβάνει την Τουρκία στις roaming free countries...Καλώς σας βρήκα παιδιά.
Έχοντας πολύ άσχημη εμπειρία από την χρήση της Cosmote στην Τουρκία για 6 ημέρες (μου ήρθε λογαριασμός 1.400€) πριν από 10 χρόνια, και πριν πραγματοποιήσω το ταξίδι μου στην Κωνσταντινούπολη στις 3 Ιανουαρίου του 2022 για 5 διανυκτερεύσεις,ξεκίνησα να ψάχνω για το τι λύσεις υπάρχουν για κινητή.
Έχω διαβάσει το παρόν νήμα και καταλήγω στην VODAFONE PAYG. Ψάχνοντας να αγοράσω την sim από το Ebay,διαβάζω στα σχόλια των πωλητών ότι η κάρτα αυτή έχει:
Features:
- 15GB for the first 3 months (offer ends 15 Sept)
- Now 5GB data (was 3GB)
- Unlimited UK texts
- Unlimited UK minutes (was 250 mins)
- Free EU Roaming .Tελικά,μετά το TopUp,τι θα ισχύει στην Τουρκία και -γιατί όχι-στην Ελλάδα;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
Σωκράτης.