Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
1. συμφωνα με τον ορισμο που διαβαζω δεν ειναι καθολου tourist trap το μαγαζι που πηγες. νομιζω ειναι εμφανες οτι δεν προκειται για φθηνα μαγαζια.1. Samion πως είναι η μετάφραση του tourist trap?
Τουριστική παγίδα... Παρόλα αυτά τον κατάλογο όπως γνωρίζεις τον βλέπεις μόνο όταν κάθεσαι.
2. Τώρα αν ήταν κάπου όχι τόσο ευκρινώς και δεν το πρόσεξα...οκ, κατάλογο διάβαζα όχι σύμβαση εργασίας...στα άλλα μαγαζιά πως ήταν ξεκάθαρο.
3. ήθελα να κάτσω μισή ωρα να πιω ένα καφέ και να ξεκουραστώ...σε καρέκλα !!!(μέγα σφάλμα)!!!
4. οκ, μπορούσα να πάρω από μπαρ και να πάω να τον πιω σε καμιά πλατεία, αλλά τι κρίμα έβρεχε! Τώρα να λέμε ότι το Sant Eustacchio έχει φτηνό καφέ οκ, είναι μια χρησιμη πληροφορία...αλλά όταν σε μια πόλυ γυρνάς όλη μέρα δεν μπορείς να φυγεις από την μια περιοχή και να πας στην άλλη για να βρεις φτηνο καφέ.
Tourist trap - Wikipedia, the free encyclopedia
2. φυσικά και ειναι. παντως το ιδιο εχω παθει κι εγω αλλού οταν δεν διαβαζω προσεκτικα τους καταλογους..
3. καθολου. οταν η επιθυμια αυτη εκδηλωνεται σε συγκεκριμενα μερη οπως εκει που ειπες, piazza San Marco, piazza della Signoria θα ακριβοπληρωθει.
4. δεν ειπα οτι εχει φθηνο καφε ετσι απλα, ειπα οτι ο καφες μεσα, στα ορθια ειναι φθηνος παντου, ακομα και στα κορυφαια (Sant Eustacchio). ακομα και στο Rosati στην piazza del Popolo (αν πήγες σε αυτο...) μεσα εχει 1 Ε.
αν και δεν εχω μετοχες σε καφε στη Ρώμη, υποθετω οτι οι τιμες εχουν αμεση σχεση με τα ενοικια των εξωτερικων χωρων που ανερχονται σε ιλιγγιωδη ποσα..ακουσα οτι ουτε το Μc D στο Πάνθεον δεν αντεξε με τα ενοικια, ειδικα των εξωτερικων χωρων..η Ρώμη έχει τόσα εκατομμύρια τουρισμό από όλο τον κόσμο, δεν νομίζω ότι έχουν αυτές τις τιμές για να μην ζημιωθούν από τους ελληνες που θα "κατσικωθούν" στην καρέκλα!