Σπήλαιο Magura. Τρομακτική εμπειρία!Τα μαγαζάκια που ήταν έξω από το φρούριο λειτουργούσαν ακόμα. Είχαν ενθύμια και από το φρούριο αλλά και από το σπήλαιο Magura που είναι εκεί κοντά. Φρούριο και σπήλαιο είναι υποψήφια για τη λίστα της Unesco.
Σπήλαιο Magura. Τρομακτική εμπειρία!Τα μαγαζάκια που ήταν έξω από το φρούριο λειτουργούσαν ακόμα. Είχαν ενθύμια και από το φρούριο αλλά και από το σπήλαιο Magura που είναι εκεί κοντά. Φρούριο και σπήλαιο είναι υποψήφια για τη λίστα της Unesco.
Και δύο κλικ μη σου πω… γιατί 500χλμ. έως τη Θεσσαλονίκη και άλλα τόσα επιστροφή δεν είναι και λίγα.
Φανταστικός επίλογος αλλά στέκομαι λίγο περισσότερο σ' αυτά τα δύο από τα πολλά ωραία που γράφεις. Εύχομαι πάντα τέτοια, με περισσότερα οδικά αφού το θέλεις για να παίρνουμε κι εμείς ιδέες, που έχουμε τα Βαλκάνια ένα κλικ κοντύτερα.
Και χάρη θα τους κάνεις που θα τους πάρεις! Χωρίς εσένα δεν νομίζω ότι θα φτάσουν και πολύ μακριά....
... αφού για πρώτη φορά άργησα τόσο τον επίλογό μου. Συνέβη όμως για καλό σκοπό. Ένα άλλο ταξίδι με καθυστέρησε. Ένα ταξίδι ... "αντίθετο" των Βαλκανίων μου.από μια συνεπέστατη συγγραφέα που τελειώνει πάντα και έγκαιρα τις ιστορίες της...
Το αποτέλεσμα είναι ένας όμορφος συνδυασμός βράχων-φρουρίου πραγματικά μοναδικός, ιδιαίτερος, πρωτότυπος,