• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έτοιμη η μεγαλύτερη σήραγγα της Ελλάδας!

dmdoc

Member
Κουκουρούκου :bleh:,που θα βάλουν διόδια στα ποδήλατα......................
Ειδικά εσύ ξέρεις,το ποδήλατο πλέον το έχω βάλει σε όλα τα μεταφορικά μέσα,πλήρωνουν αυτοί τα διόδια για μένα....
Μπορούν όμως να αυξήσουν το εισιτήριο που πληρώνεις;)

Έχεις δίκιο,αλλά σε Ολλανδία,Βέλγιο ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ολόκληρες οικογένειες μετακινούνται με ποδήλατο και δίχως να έχουν το μεσογειακό κλίμα της χώρας μας.
Γιατί,έχεις φωτό που το αποδεικνύουν;

Μη μου θυμίζεις τις άσχημες συνήθειες του φίλου μου,απλά τον προτρέπω να αρχίσει να μετακινείται με άλλα μέσα εκτός του αυτοκινήτου και ειδικά για την περίπτωσή του με τα Μ.Μ.Μ.;)
Βγάλε την σκούφια σου και βάρα με.Αλήθεια για το suriname στο οφ τοπικ απάντησες;:haha::haha::haha:

amsterdam

Member
Aγαπητέ μου ξέρεις ότι κι εγώ ποδηλάτισα είμαι αλλά άπαξ και πω να πάω για ποδηλασία με το παιδί μου στην Ελλάδα, θα γίνω και χαροκαμμένη μάνα.
Πέραν του ότι οι χώρες που ανέφερες είναι τελείως φλατ και έχουν το κατάλληλο υπόβαθρο για ασφαλή ποδηλατική οδήγηση.

Σε πληροφορώ αγαπητή μου ότι η ποδηλασία στην Ολλανδία είναι μεν ασφαλέστερη λόγω ποδηλατόδρομων και λοιπών υποδομών αλλά παράλληλα είναι πιο δύσκολη απ΄ότι στην Ελλάδα.Εδώ όλοι πηγαίνουν σ΄ένα δρόμο,εκεί πρέπει ν΄ακολουθείς το δρόμο για την χρήση που έχει οριστεί.
Όσο για το τελείως flat μην παίρνεις και όρκο....

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Σε πληροφορώ αγαπητή μου ότι η ποδηλασία στην Ολλανδία είναι μεν ασφαλέστερη λόγω ποδηλατόδρομων και λοιπών υποδομών αλλά παράλληλα είναι πιο δύσκολη απ΄ότι στην Ελλάδα.Εδώ όλοι πηγαίνουν σ΄ένα δρόμο,εκεί πρέπει ν΄ακολουθείς το δρόμο για την χρήση που έχει οριστεί.
Όσο για το τελείως flat μην παίρνεις και όρκο....
Αλλο δύσκολη και άλλο επικίνδυνη darling . Οταν με αξιώσει ο Dio να πάω στο Αμστερνταμ , θα σχηματίσω άποψη περί ποδηλασίας. Αλλά μετά από τους τελευταίους νόμους που ακούω να ψηφίζονται δεν έχω άλλα κίνητρα.
Γάμο όπως τον θέλω συνάπτω και στο Λας Βέγκας ;)

amsterdam

Member
Αλλο δύσκολη και άλλο επικίνδυνη darling . Οταν με αξιώσει ο Dio να πάω στο Αμστερνταμ , θα σχηματίσω άποψη περί ποδηλασίας. Αλλά μετά από τους τελευταίους νόμους που ακούω να ψηφίζονται δεν έχω άλλα κίνητρα.
Γάμο όπως τον θέλω συνάπτω και στο Λας Βέγκας ;)

Το έγραψα Φένια,

Σε πληροφορώ αγαπητή μου ότι η ποδηλασία στην Ολλανδία είναι μεν ασφαλέστερη.....

Σε πληροφορώ επίσης ότι έχω κάνει πάνω από 1000 χλμ. με το ποδήλατο τους τελευταίους έξι μήνες και κίνδυνο από τους λοιπούς που κινούνται στον δρόμο δεν έχω νιώσει ακόμα.
Πιο πολύ φοβάμαι τον εαυτό μου με τις "ταρζανιές" που κάνω ώρες-ώρες...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Eγώ έχω νιώσει κίνδυνο πολλές φορές με το ποδήλατο και στο παιδί μου θα επέτρεπα ΜΟΝΟ στην παραλία να ποδηλατίσει . Αν θες ανοιξε νέο τοπικ γιατί είμαστε οφ τοπικ.
" Η ποδηλασία και η επικινδυνότητα αυτής στη Νέα Ελλάδα " .

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ας ανοίξει ο Ολλανδάκιας νέο θέμα, να τοποθετηθείτε...
Ο fitz έχει δουλειές, υπάρχουν ωστόσο κι άλλοι τρόποι να διαγραφούν τα οφ τόπικ...:rolleyes:

Συνεχίζουμε για τα Τέμπη λεπόν..

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Θα θελα να χαρώ, ή να μην είμαι μίζερος, αλλά δε μπορώ....
Έχουμε πληρώσει με πολύ αίμα, την καθυστέρηση τόσων δεκαετιών.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Θα θελα να χαρώ, ή να μην είμαι μίζερος, αλλά δε μπορώ....
Έχουμε πληρώσει με πολύ αίμα, την καθυστέρηση τόσων δεκαετιών.
Μπορεις να παραμεινεις μιζερος (και εγω μαζι σου) χωρις καμια τυψη:
Σκοτάδι στο τούνελ των Τεμπών | Άρθρα | Ελευθεροτυπία

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ελπιζω μην τσιγγουνευτηκαν και εχουμε παλι τιποτα θυματα

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι