• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έρευνα TravelStories 2011 - Αποτελέσματα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
To TravelStories, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στο ελληνικό internet, έτρεξε το διάστημα 4-14 Απριλίου μια μεγάλη έρευνα για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το ταξιδιωτικό και online προφίλ των επισκεπτών του. Η έρευνα ολοκληρώθηκε με δείγμα 1000 ατόμων και τα αποτελέσματα παρουσιάζονται παρακάτω.

Για να δείτε κάθε slide, πατάτε το κουμπάκι "επόμενη" κάτω δεξιά. :)

<iframe src="http://www.travelstories.gr/slideshow/survey2011/index.html" width="680" height="600" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>

norad

Member
Μπράβο Travelstories! Πολύ ωραία παρουσίαση, και πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ο μεσος ορος ηλικιας των μελων εχει πεσει δραματικα....
Τοπο στα νιατα βρε!!:clap:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευαγγελία μου έδωσες καρα-grand ιδέα, να βγάλω στατιστικά για τις διαφορές της φετινής έρευνας με την προηγούμενη που έιχε τρέξει πριν από 1,5 χρόνο για να δούμε τις τάσεις που διαμορφώνονται. :)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μας φάγανε οι μικροί και οι γυναίκες.

Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι αν τα βάλεις μαζί μας κάνει μικρές γυναίκες.
Εξαιρετικό το Travelstories!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Όντως, κάποιες καρτέλες μπορεί να έχουν ενδιαφέρον, όμως θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αν οργανώναμε ένα μεγαλύτερο γκάλοπ. Γιατί από μία κοινότητα δομημένη γύρω από την αγάπη της για τα ταξίδια περιμένεις να ταξιδεύει πολύ. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πόσο ταξιδεύει ο ελληνικός πληθυσμός και ειδικά τώρα που ακούγεται από πολλά στόματα ότι τα ταξίδια είναι πολυτέλεια και ότι άδειασαν τα αεροδρόμια. Πώς γίνεται, όμως, να τα βλέπουμε γεμάτα κάθε φορά που ταξιδεύουμε; Γι' αυτό, νομίζω ότι θα είχε πλάκα και, επιπλέον, θα ήταν και μια διαφήμιση για το φόρουμ. Όχι;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά πώς θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό; πώς θα απευθυνθούμε δηλαδή σε κοινό "γενικό"; Φυσικά εδώ το ζητούμενο ήταν το κοινό του TravelStories, αυτό μας ενδιέφερε.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά πώς θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό; πώς θα απευθυνθούμε δηλαδή σε κοινό "γενικό";
Χρησιμοποιώντας τα αφοσιωμένα μέλη. Πώς αλλιώς; Οι ίδιες ερωτήσεις που τέθηκαν στα μέλη του φόρουμ(ή και ένας διαφορετικός συνδυασμός ίσως) θα τεθούν από τα μέλη στο ευρύ κοινό σε συνεννοημένες τοποθεσίες ανά περιοχή και σε συγκεκριμένο χρόνο για συγκεκριμένη διάρκεια. Κάθε υπεύθυνο μέλος θα τυπώσει ίσως το ερωτηματολόγιο και θα σημειώνει τις απαντήσεις. Αυτές θα συγκεντρωθούν στο φόρουμ και, ύστερα, κάποιοι θα αναλάβουν το φόρτο της ανάλυσης και της σύγκρισης.
Το γκάλοπ θα είναι το ίδιο μία διαφήμιση για το φόρουμ, αφού τα μέλη θα φροντίζουν γι' αυτό.
Για παράδειγμα, εγώ από τη Θεσσαλονίκη μαζί με άλλους από την πόλη θα καταλάβουμε στρατηγικά σημεία του κέντρου(θα είχε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αν εξαπλωνόταν και στην περιφέρεια, φυσικά) και θα καταγράφουμε τις απαντήσεις. Την ίδια στιγμή, θα γίνονται τα ίδια στο Ηράκλειο, στην Αθήνα, στην Κοζάνη και πάει λέγοντας από τα μέλη που ζουν εκεί.
Ακούγεται σχετικά εύκολο, νομίζω. Θα ήταν μια ωραία πρόκληση να μάθουμε αν, τελικά, είναι.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δηλαδή οι άνω των 39 είναι αισχρή μειοψηφία...

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
στα περισσοτερα ειμαι αυτο που λενε target group! Γιατρε ειναι κακο αυτο???

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom