underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Διαβάζοντας τη στιχομυθία που είχε προηγηθεί προσωπικά θεώρησα τη συγκεκριμένη ερώτηση της κοπέλας περισσότερο αμυντική απέναντι σε κάποια σχόλια που είχαν προηγηθεί. Και ειλικρινά δε νομίζω ότι θα την είχε κάνει αν είχε αναλογιστεί τη συνέχεια και το ύφος των απαντήσεων.Θα πρεπει να το επαναλαβω οτι τεθηκε ερωτημα στα μελη του φορουμ, τα μελη του οποιου ειναι ανωνυμα αναγκαστικα. Οποτε που ειναι το λαθος;
Η κοπέλα ψάχνει να βρει δείγμα για μια προπτυχιακή έρευνα. Αυτός είναι ο στόχος της, αυτό το αίτημά της. Ας το σεβαστούμε. Και όπως είπα παραπάνω, αν κάποιος έχει τη διάθεση και το ενδιαφέρον να την ενημερώσει περαιτέρω, ας το κάνει με άλλο τρόπο και ύφος (και ναι, επιμένω στην ιδιωτική επικοινωνία βάσει ιδιότητας, αλλά αυτό το τελευταίο είναι αν θες η υποκειμενική μου γνώμη). Τέλος, είναι νομίζω κοινό μυστικό ότι οι προπτυχιακές έρευνες είναι κατά βάση μια εκπαιδευτική εμπειρία για τους φοιτητές και σπάνια άξιες για κάποια σοβαρή δημοσίευση/ανακοίνωση. Και για αυτό θεωρώ ότι είναι απαραίτητη μια αντίστοιχα εκπαιδευτική/παιδαγωγική ανάπτυξη των όποιων διαφωνιών, χωρίς επιθετικότητα και επίκριση.