• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έρευνα για την αστική γεωργία στις ελληνικές πόλεις

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Ελπίζω η αναρτησή μου να μην είναι ακατάλληλη για το φόρουμ. Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής μου εργασίας με θέμα την αστική γεωργία δημιούργησα ένα ερωτηματολόγιο οπου είναι σημαντική η αποψή σας. Επίσης βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο η δημιουργία ενός χάρτη/βάση δεδομένων για αστικές καλλιέργειες . Ο χάρτης και μια φόρμα καταγραφής για όποιον θέλει να καταγράψει τοποθεσίες αστικής καλλιέργειας τοποθετήθηκαν σε ένα Blog. Θα βρείτε το ερωτηματολόγιο εδώ και το blog οπου υπάρχει στη δεξιά στήλη η φόρμα καταγραφής εδώ. Επίσης υπάρχουν χρήσιμοι σύνδεσμοι για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το θέμα και σύντομα θα αναρτηθούν και κείμενα. Επίσης επειδή η μελέτη περίπτωσης της διπλωματικής μου αφορά συγκεγκριμένα την περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής υπάρχει ένα ειδικό ερωτηματολόγιο για κάτοικους ή καλους γνώστες της περιοχής εδώ. Δεκτά οποιαδήποτε σχόλια, συμβουλές! Ευχαριστω !!!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Θα ηθελα να ευχαριστησω τους συμφορουμιτες που ανταποκριθηκαν άμεσα για την βοηθεια :)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Για όσους δεν συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο, αν έχετε χρόνο , αφιερώστε 5 λεπτά . Αφορα τις καλλιέργειες σε αστικές περιοχές οπότε απευθύνεται σε κατοίκους αυτών. http://goo.gl/forms/bgr9ao1pYT

Συμφορουμίτες απο περιοχη Αγιου Δημητρίου και εκεί γύρω σπέυστε για βοήθεια στη συμπλήρωση αυτου του ερωτηματολογίου μόνο για την συγκεγκριμένη περιοχή! Ευχαριστώ!
http://goo.gl/forms/MRgDFq994w

Last edited:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Ελπίζω η αναρτησή μου να μην είναι ακατάλληλη για το φόρουμ. Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής μου εργασίας με θέμα την αστική γεωργία δημιούργησα ένα ερωτηματολόγιο οπου είναι σημαντική η αποψή σας. Επίσης βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο η δημιουργία ενός χάρτη/βάση δεδομένων για αστικές καλλιέργειες . Ο χάρτης και μια φόρμα καταγραφής για όποιον θέλει να καταγράψει τοποθεσίες αστικής καλλιέργειας τοποθετήθηκαν σε ένα Blog. Θα βρείτε το ερωτηματολόγιο εδώ και το blog οπου υπάρχει στη δεξιά στήλη η φόρμα καταγραφής εδώ. Επίσης υπάρχουν χρήσιμοι σύνδεσμοι για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το θέμα και σύντομα θα αναρτηθούν και κείμενα. Επίσης επειδή η μελέτη περίπτωσης της διπλωματικής μου αφορά συγκεγκριμένα την περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής υπάρχει ένα ειδικό ερωτηματολόγιο για κάτοικους ή καλους γνώστες της περιοχής εδώ. Δεκτά οποιαδήποτε σχόλια, συμβουλές! Ευχαριστω !!!
ΟΚ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.657
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα