marianino
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- οποιοδήποτε!!
δηλαδή τα τομ τομ έχουν πλήρη κάλυψη για όλες τις πόλεις της Ιταλίας ..?
Highlights of this map release: Around 10,000 km local road updates, inlcluding updates in Bari, L'Aquila, Modena, Monza, Napoli, Taranto, Venezia, Firenze, Parma, Roma, Olbia, Latina, Prato and Carrara.δηλαδή τα τομ τομ έχουν πλήρη κάλυψη για όλες τις πόλεις της Ιταλίας ..?
εδω ειμαστε στη καρδια του πυρηνικου αντιδραστηρα του διλληματοςευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή ανάλυσή σου..να σου πω την αλήθεια μου πιστεύω οτι αξίζει περισσότερο να πάρω ενα gps που να έχει καλούς χάρτες ελλάδας και να προσθέτω ΄χάρτες της κάθε χώρας ... η αποροία μου είναι η εξής ,,, αυτούς τους χάρτες τους κατεβάζω απο που?? πχ για τα μιο..? μήπως γνωρίζεις και πόσο κοστίζουν??, ας πουμε της Ιταλίας που ενδιαφέρομαι εγώ..
Maps - TomTomευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή ανάλυσή σου..να σου πω την αλήθεια μου πιστεύω οτι αξίζει περισσότερο να πάρω ενα gps που να έχει καλούς χάρτες ελλάδας και να προσθέτω ΄χάρτες της κάθε χώρας ... η αποροία μου είναι η εξής ,,, αυτούς τους χάρτες τους κατεβάζω απο που?? πχ για τα μιο..? μήπως γνωρίζεις και πόσο κοστίζουν??, ας πουμε της Ιταλίας που ενδιαφέρομαι εγώ..
Δεν έχω εμπειρία με PDA, ψάξε για εκδόσεις για PDA, τι λειτουργικό τρέχει το PDA σου? Μάλλον κάποια έκδοση windows mobile υποθέτω...Λοιπόν έχουν αλλάξει τα σχέδια .. υπάρχει μια συσκευή pda και περιμένω την βοήθεια σας όσον αφορά τους χάρτες και τα αντίστοιχα προγράμματα που είναι τα καλύτερα για ελλάδα για ευρώπη...