• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έξι μήνες χωρίς Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και αεροδρόμιο

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Διακόπτεται από τις 14 Φεβρουαρίου και για έξι μήνες, η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό από Εθνική Άμυνα ως το αεροδρόμιο και αντίστροφα.
Η διακοπή κρίνεται σκόπιμη για τη κατασκευή του σταθμού στην Αγία Παρασκευή.
Τερματικός σταθμός για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι η Εθνική Άμυνα.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα πυκνώσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων προς το σταθμό αυτό με τους όμορους δήμους.
Επίσης θα δημιουργηθεί νέα λεωφορειακή γραμμή που θα συνδέει τους σταθμούς Δουκίσσης Πλακεντίας προς Εθνική Άμυνα.

ΤΑ ΝΕΑ, 28 Ιανουαριου 2008

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αναγκαίο κακό. Επίσης μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουν εγκατασταθεί και οι γόμες στις ράγες του τραίνου που θα κάνου τη Γραμμή 1 πιο αθόρυβη (αμάν και πότε, στις 4:30 που περνάει ο πρώτος συρμός σηκώνομαι κλαρίνο) και η διαδρομή Κηφισιά-Πειραιάς θα κάνει 10-12 λεπτά λιγότερο.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ωχ!!! Και θα πήγαινα με μετρό μετά τη δουλειά στο αεροδρόμιο....γκαντεμιά! Άντε να υπολογίσω πάλι χρόνους τώρα όταν θα είναι να φύγω για Ολλανδία.

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Λυπάμαι πολύ παιδιά, δυστυχώς έγινε γνωστό ότι κανόνισα εγώ δύο ταξίδια για την άνοιξη και είπανε να το κλείσουν το ρημάδι για ολόκληρο το εξάμηνο. Την γκαντεμιά μου μέσα...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
ελατε παιδιά..μην παραπονιέστε... θα πάρετε προαστιακό που θα λειτουργεί!

Halcyon

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρεια Χιονισμένη Ευρώπη
Μη φέρνετε την καταστροφή. Τουλάχιστον έχετε εναλλακτικές λύσεις για συγκοινωνίες ;)

Manos

Member
Ευτυχώς υπάρχει η γραμμή Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS) η οποία λειτουργεί από ο,τι βλέπω 24 ώρες το εικοσιτετράωρο

Περισσότερα σχετικά με τις γραμμές από και προς το αεροδρόμιο υπάρχουν εδώ

Εγώ φεύγω στις 13/2 (τυχερός :) ) αλλά γυρίζω 17/2 (άτυχος :( )

Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου. :D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
E...δεν φέρνω την καταστροφή, απλά κανόνισα μετά βίας να φύγω μια ώρα νωρίτερα από τη δουλειά και τώρα θα πρέπει να φύγω άλλο ένα μισάωρο τουλάχιστον νωρίτερα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα