tsolias1979
Member
A καλα ουτε σαν ιδεα δεν ημουν
Kαι που να δεις την κομμουνίστρια Κινέζα με κεντηματάκι στη φόρμα...Απαράδεκτον πάντως στις κάρτες ο Βορειοκορεάτης που απεικονίζεται να μην έχει καρφιτσούλα με τη μούρη του Μεγάλου Ηγέτη.
Ετσι για να βλεπουμε και να μαθαινουμε εμεις οι μικροτεροι.Καλα ποσα χρονια πριν ηταν αυτο και δεν το προλαβα ουτε και εγω????Μα ποσο χρονων ειστε εσεις εδω μεσα???????
μπράβο σου καρφίτσα,βάλε στη θέση τους τα νιάνιαραΝα σου πω...αυτο το πονηρο υφακι-γελακι αλλου......Το κουβαδακι σου ...και σε αλλη παραλια!!Εδω,μιλαει η πειρα....
έτσι μπράβο...Εχτε απολυτο δικιο.....γιατι εχω μαθει να σεβομαι και να ακουω τους κατα μισο αιωνα μεγαλυτερους μου.
ΧΑΧΑ!!!.......αυτο,στο αλλο θεματακι,με τα ανεκδοτα να παει!!Εχτε απολυτο δικιο.....γιατι εχω μαθει να σεβομαι και να ακουω τους κατα μισο αιωνα μεγαλυτερους μου.
Γιατί? Πέρσι γεννήθηκες?Εχτε απολυτο δικιο.....γιατι εχω μαθει να σεβομαι και να ακουω τους κατα μισο αιωνα μεγαλυτερους μου.
ποιες γκοφρετες δινουν σημερα τριημερα δωρα να αρχισουμε να τρωμε?...To βραβείο? μια μπάλλα για τα αγόρια, μια κούκλα για τα κορίτσια. Και όχι ταξίδια και τριήμερα σε 4άστερα ξενοδοχεία του Πηλίου και της Μυκόνου.