Ένα αφιέρωμα στις φωτογραφίες μου από τη LIFO

marstay

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ακυρώθηκε!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαδαγασκάρη
Συγχαρητήρια και από μένα Αλέξανδρε. Σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσεις να πραγματοποιείς τέτοια μοναδικά ταξίδια και να μας χαρίζεις και μας μέσα από τις φωτογραφίες σου κάποιες από αυτές τις στιγμές. Ξεχώρισα την φωτογραφία στο Ιράν (πολύ ωραία ματιά), στη Γουατεμάλα, τα πορταίτα στην Αιθιοποία και την φωτογραφία στην Τανζανία. Να είσαι καλά!

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Συγχαρητήρια Αλέξανδρε!! Οι φωτογραφίες σου είναι καταπληκτικές!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Συγχαρητήρια και από μένα Αλέξανδρε. Σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσεις να πραγματοποιείς τέτοια μοναδικά ταξίδια και να μας χαρίζεις και μας μέσα από τις φωτογραφίες σου κάποιες από αυτές τις στιγμές. Ξεχώρισα την φωτογραφία στο Ιράν (πολύ ωραία ματιά), στη Γουατεμάλα, τα πορταίτα στην Αιθιοποία και την φωτογραφία στην Τανζανία. Να είσαι καλά!
Πράγματι αυτές είναι φοβερές εικόνες, αλλά εμένα αυτή που μου "μίλησε" περισσότερο ήταν το πορτρέτο του κυριούλη από τη Ρώμη.

Να θυμίσω επίσης ότι ο @Alexandros_T είχε δείξει δείγματα του ταλέντου του και πολύ νωρίτερα στο forum αφού είχε κερδίσει έναν από τους πρώτους διαγωνισμούς φωτογραφίας μας:

http://www.travelstories.gr/community/threads/Φωτογραφικός-διαγωνισμός-μεγάλο-δώρο.16572/

;)

fotast

Member
Συγχαρητήρια και πάντα τα καλύτερα!!

Τα πρόσωπα σε όλες τις φωτογραφίες είναι φοβερά.

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Αλέξανδρε στο 'χω ξαναπεί είσαι καταπληκτικός! Πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά σου, δε μπορώ να ξεχωρίσω καμία φωτογραφία είναι όλες καταπληκτικές!!! Σου εύχομαι πάντα διακρίσεις και συναρπαστικά ταξίδια!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom