Alexandros_T
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- όπου δεν έχω πάει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Ο ίδιος όμως σύμφωνα με παλαιότερη δήλωσή του δεν αισθάνεται και πολύ φιλόξενα στο φόρουμ.Αισθάνομαι τυχερός ως μέλος και μέρος του forum που έχουμε τέτοια άτομα στην παρέα μας!
Να είσαι καλά και εύχομαι να πετυχαίνεις πάντα τους στόχους σου, ταξιδιωτικούς και μη.Αγαπητέ STKF σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου
Σε αυτή την περίπτωση, των συνεντεύξεων δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Από αυτόν που την κάνει εξαρτάται.ελπίζω να με παροτρύνουν σε καλύτερες συνεντεύξεις. Είναι πράγματι απλές προφορικές απαντήσεις γύρω από το ταξιδιωτικό και φωτογραφικό μου πάθος και δεν έχουν κάποιο συγγραφικό ενδιαφέρον.
αγενείς που αναφέρεις βρίσκονται στην Papua New Guinea και πρόκειται για το ετήσιο φεστιβάλ του mt Hagen.
Δεν είπα το αντίθετο. Προσδιόρισα απλώς ποιά φωτογραφία εννοούσα.Δεν είναι ντυμένοι και βαμμένοι πατόκορφα καθημερινά για να πάνε στα χωράφια τους.
Αυτό τώρα που λες εδώ είναι πολύ ενδιαφέρον!έβαψαν το πρόσωπό μου στα χρώματα της φυλής chimbu, μάσησα το διεγερτικό betelnut και συμμετείχα όσο μπορούσα στους εκστασιακούς χορούς τους, πράγμα ιδιαίτερα τιμητικό γι αυτούς όπως μου δήλωναν (στα αγγλικά).