sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
Sapienza φιλη μου , εκ πρωτης φασεως επειδη γνωριζω του αγγλους και ξερω ποσο σατυροι ειναι , σιγουρα δεν μεινανε στο φιλη αλλα κανανε και αλλα στον δρομο , μαλλον περασανε το ντουμπαι αγια ναπα (κυπρος) , δεν θα πω την λεξη καλα παθανε απλα ας προσεχανε , επεισης ολοκληρο ξενοδοχειο στον δρομο τους επιασε η ορμη ??? ειναι σαν αυτο που μου γραφουνε οι αλλοι χρηστες , να παω φαβελες και να εχω ρολεξ και καμερα , και επανερχομε ο καθε τοπος εχει τις ιδιαιτεροτητες του , ολες οι μουσουλμανικες χωρες εχουνε καποιοα μειον . και κατι ακομα ισως να μην ξερετε καποιοι οτι το 10 % απο τα ατομα που κυκλοφορουνε εξω στο ντουμπαι ειναι αστυνομικοι με πολιτικα και εχει το μερος ισως απο την μικροτερη εγκληματικοτητα παγκοσμιος . παντως εγω φιλουσα στον δρομο οταν ειμουνα 15 και 20 , τωρα προτημω ποιο πραιβατ και ξενοδοχειο και σαν επιλογος ... νο μορ σαλια την ζωη σου κανεις χαλια![]()
Φίλε johnpro,έχεις κι εσύ τα δίκια σου..Αλλα σε ένα τόσο ρομαντικό προορισμό και μετά την όμορφη ταξιδιωτική σου ιστορία, ε εντάξει ένα φιλάκι δεν είναι και τίποτα... Εσύ είχες παρατηρήσει κάτι στο ταξίδι?Εννοώ είναι τόσο αυστηρά τα πράγματα???
Είχα σκοπό να πάω το Σεπτέμβρη με τον Traveller, μη μ αναγκάσεις να κάνω πρόταση γάμου, λείπει κι ο μπαμπάς...