• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έλληνες σε σχέση με άλλους λαούς

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τα τρόφιμα και η εστίαση ; Τον Ιανουάριο που ήμουν βόρεια Ισπανία οι τιμές σε ταβέρνες ήταν πολύ κοντά στις ελληνικές.
Ισχυει, αν και διαφερει πολυ απο επαρχια σε επαρχια, αλλο το Σαν Σεμπαστιαν αλλο η Μεριδα. Βοηθαει παρα πολυ το μενου τηε ημερας στην καθημερινότητα που σε μας ειναι σχεδον άγνωστο.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Στην Ελλάδα με βασικό 750€ ,ενοίκιο 400€ (σχεδόν 50% του μισθού) και ρεύμα 150€ τον μήνα (σχεδόν 20% του μισθού) πες μου σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχουν αυτές τις τιμές αναλογικά των μισθών ...ξέχωρα η θέρμανση για έξι μήνες (στην Ελλάδα)

Στην Γερμανία ένα μέσο νοικοκυριό πληρώνει 1000€ τον χρόνο ρεύμα με μισθό βασικό 1800€
Μα αυτό ακριβώς έγραψα κι εγώ. Δεν είναι τα ίδια δεδομένα. Φαντάζομαι ότι και στην Ελλάδα αν σου τα σκάνε χοντρά οι γονείς φεύγεις κι απ'τα 18. Αν είσαι μήνας μπει μήνας βγει που να πας;

Απλά και τους Γερμανούς, Ολλανδους κλπ μόνο ανεξάρτητους δεν τους λες κι ας έχουν φύγει απ' το σπίτι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.670
Μέλη
39.412
Νεότερο μέλος
Lena V

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom