Lyda
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΚΑΛΜΥΚΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ερση ο αγαπητος συμφορουμιτης θα ηταν περισσοτερο υποπτος αν ειχε κλαπει καμια συλεκτικη μινιατουρα αεροσκαφους, για τους πινακες δεν νομιζω
Βεβαίως να περάσεις, μεταξύ 12-1 να έρθεις γιατί τότε το φως του δωματίου αναδεικνύει καλύτερα τις γραμμές του έργου.Ιωαννα, να περασω την Κυριακη να φωτογραφισω τον Μπρακ?
Τον αγαπημένο μου Μοντιλιάνι βρηκαν να κλέψουν? Ένας λόγος λιγότερος να επισκεφθώ το Παρίσι.Και άλλων τριών ζωγράφων από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Παρισιού
Η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε πριν από λίγο την κλοπή πινάκων του Πικάσο, του Ματίς και τριών άλλων μεγάλων ζωγράφων από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Παρισιού.
Πέραν των πινάκων του Πικάσο και του Ματίς, εκλάπησαν τρία έργα των Μπρακ, Μοντιλιάνι και Λεζέ.......
πηγή : Έκλεψαν πίνακες του Πικάσο και του Ματίς | Τέχνες | Ελευθεροτυπία
Με το που διάβασα αυτό το θέμα κι εμένα ο νους μου πήγε σ ένα συγκεκριμένο άτομο.. Άλλωστε είναι ευρέως γνωστό οτι είναι λάτρης των έργων τέχνης!!! Για να ψαχτούμε λίγο...Εγώ πάντως διατηρώ βάσιμες υποψίες οτι στην υπόθεση εμπλέκεται και εις των συμμετεχόντων σε αυτό το topic. Αλλιώς τι δουλειά είχε να βρεθεί ξεκούδουνα στο μερος του εγκλήματος το περασμένο Π/Σ/Κ με συντροφιά υπεράνω πάσης υπόψίας;
Γκουχ γκουχ γκουχ...
Ετσι ειναι οπως τα λες.Αλλα και γω κλινω προς την περιπτωση των λυτρων επιστροφης.Παιδιά, συνέβη αυτό το πράγμα σε ευρωπαική πρωτεύουσα, σε μουσείο με τέτοια υποτιθέμενα μέτρα ασφαλείας!!!!! Βαθμολογούνται με άριστα οι κλέφτες αντί των μέτρων ασφάλειας!!! Φαντάζεστε το διασυρμό μας αν κάτι τέτοιο λάμβανε χώρα στην Ελλαδίτσα μας;
Μολόγα τώρα...πού τον βρήκες, τον πίνακα ? εεε ?Βρε!! αυτός ο πίνακας κρέμεται στο σαλόνι μου δίπλα από το τζάκι!!!