_antonis_
Member
Ναι, σίγουρα βλακείες λέει, σιγά μη καταργηθεί το 2011, για αργότερα το κόβω!!!!Ναι το εχω διαβάσει ήδη αυτο, και λοιπον; Καλά μου φαίνεται ότι βλακείες λέει αλλά τέλος παντων
Ναι, σίγουρα βλακείες λέει, σιγά μη καταργηθεί το 2011, για αργότερα το κόβω!!!!Ναι το εχω διαβάσει ήδη αυτο, και λοιπον; Καλά μου φαίνεται ότι βλακείες λέει αλλά τέλος παντων
Απο οσο γνωριζω, δεν ειναι μονο τα διαβατηρια που το καθε λαμογιο απο την πρωην ΕΣΣΔ τα "αγοραζε" απο τα προξενεια μας. Ενα βασικο χαρακτηριστικο της Ελλαδας στην Αμερικη ειναι οτι ειμαστε σταμπαρισμενο ως "αντιαμερικανικο" κρατος 9αν οχι φιλοαριστερο). Μη ξεχναμε τη πορεια προς την Αμερικανικη πρεσβεια καθε 17/11, τα συνθηματα των ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΜΕ-ΚΚΕ, κλπ. Μα θα μου πειτε "μα καλα μονο εδω γινονται πορειες σε Αμερικανικη πρεσβεια?". Οχι, βεβαια...γινεται μια και στη Τεχερανη ανημερα της εξεγερσης του 1979.Πολυ καλα εκαναν και δικαιως απαιτουσαν να εχουμε βιζα οσο ειχαμε εκεινα τα παλαιου τυπου διαβατηρια τα οποια ηταν εντελως αναξιοπιστα. .
Έχεις κάποιο link για αυτο;Ασχετο: απο οτι ακουσα ετοιμαζεται νεα ταυτοτητα (σαν πιστωτικη καρτα) για το 2010. Παλι θα τα "κονομισουν"
1. Στα ελληνικά. Ρωτάνε διάφορα, αλλά αν δε σε κόψουν περίεργη φάτσα, όλα τελειώνουν γρήγορα. Να απαντάς απλά και ειλικρινά, μην αγχώνεσαι.Γεια σας παιδια,θα ηθελα να μαθω αν η συνεντευξη στη πρεσβεια γινεται στα Αγγλικα η Ελληνικα?Τι ρωτανε?Σε καποια σημεια της αιτησης που ζηταει να πεις ποτε φτανεις στις ΗΠΑ,τη διευθυνση που θα μεινεις και ποσο καιρο,τι βαζω απο τη στιγμη που ακομα δεν εκλεισα οριστικα?Eπισης στο τελος της αιτησης που ζηταει υπογραφη πως μπαινει ηλεκτρονικα?Παρακαλω απαντηστε για να κλεισω ραντεβου,ευχαριστω.