Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Όχι βέβαια, σαφώς και δεν είναι δύσκολο, απλά πάντα υπάρχει μία πιθανότητα να στην αρνηθούν, για οποιονδήποτε λόγο. Γι'αυτό και τη βγάζουμε νωρίτερα.
εντάξει σχεδόν όλοι..οι Πολωνοί εκτος.ενω ολοι οι υπολοιποι πολιτες χωρων της Ε.Ε δεν υποκεινται σε αυτη τη διαδικασια ειναι αλλο θεμα.
Κοιτα η αμερικανικη βιζα εχει ισχυ για δεκα χρονια.
H βίζα διαρκεί 10 χρόνια και μπορείς άπειρες φορές να πας Αμερική μέχρι να λήξει. Δε χρειάζεται να συμπληρώσεις το τηλέφωνο του μέρους που θα μείνεις απλώς σε εκείνο το πεδίο βάζεις ΝΟ. Η πολιτεία αρκεί. Η δουλειά είναι πολύ βασικό στοιχείο και θα σε ρωτήσουν αρκετά πράγματα σχετικά μ'αυτό, βέβαια αν έχεις ακίνητα στο όνομα σου αλλάζει το πράγμα σίγουρα θα στην δώσουν πιο εύκολαΕχω να κανω καποιες απλες ερωτησεις. Πρώτον για πόσα χρόνια διαρκει η βίζα, και αν μπορώ κατά τη διάρκεια αυτού του διαστηματος να ράω στην αμερική οσες φορές θελω χρησιμοποιωντας την ιδια βιζα. Δευτερον οταν συμπληρώνεις τη βιζα νομίζω πως λέει οτι πρεπει να συμπληρώσω και το τηλεφωνο του μερους που θα μεινω. Είναι αυτο απαραίτητο να συμπληρώσω το τηλέφωνο; Η πολιτεία μονάχα δεν φτάνει; Τρίτον για να μου δώσουνε βίζα πρέπει οπωσδήποτε να έχω μια δουλειά ότι δουλειά και αν είναι αυτή; Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων