fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Πολύ ενδιαφέρον Πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε...
Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Μην ξεχνάς ότι η πρεσβεία στην Αθήνα εξυπηρετεί προξενικά όποιον βρίσκεται εδώ, όχι μόνο τους Έλληνες, και υπάρχουν εδώ και άνθρωποι με διαβατήρια από χώρες που δε χρειάζονται visa για την Αμερική.Μπήκα στο
Home
και στο μενού "Visas", υπάρχει επιλογή "Visa Waiver Wizard" αλλά το λινκ είναι νεκρό.
Είναι κάτι σχετικό αυτό με τη κατάργηση ή κάτι άλλο?
Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό....anyway, εγώ προσωπικά θα βγάλω βίζα για το Μάιο που ταξιδεύω διότι πρώτα θέλω να τη πάρω και μετά να κλείσω αεροπορικά και τα λοιπά...άλλωστε δεν έχω διαβατήριο με αποτυπώματα και 91 ευρώ δεν είναι δα και κανά φοβερό ποσό να το συζητάμε...ιδίως σε ένα ταξίδι που στοιχίσει χιλιάδες.Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Μην ξεχνάς ότι η πρεσβεία στην Αθήνα εξυπηρετεί προξενικά όποιον βρίσκεται εδώ, όχι μόνο τους Έλληνες, και υπάρχουν εδώ και άνθρωποι με διαβατήρια από χώρες που δε χρειάζονται visa για την Αμερική.
Ναι, για σένα που μπορεί να είσαι Αθήνα, 91 ευρώ δεν είναι τίποτα... Για μας όμως που δε μένουμε Αθήνα, το να βγάλουμε Βίζα είναι άλλο ένα ταξίδι, γύρω στο χιλιάρικο... :roll: Θα πάω Αμερική μόνο όταν καταργηθεί, σιγά μη τους παρακαλάω κιόλας....91 ευρώ δεν είναι δα και κανά φοβερό ποσό να το συζητάμε...ιδίως σε ένα ταξίδι που στοιχίσει χιλιάδες.
Είναι πασιφανές... οι Αμερικάνοι φταίνε που έμεινες άνεργος, που έβγαλες εισιτήρια, και που οργάνωσες το ταξίδι σου χωρίς να έχεις πάρει visa... Αμερικάνες φονιάδες των ταξιδιών...Αλλος ενας απογοητευμενος απο τα τερτιπια των Αμερικανων φιλων μας(κατα τα αλλα)!