Anastasis06
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Bιέννη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μελβούρνη
Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις με το ίδιο διαβατήριο , γιατί τζάμπα 80 ευρώ για καινούριο δεν λένε. Να ξέρεις όμως πρέπει το διαβατήριο σου να έχει ισχύ πάνω από 6 μήνες απο την ημερομηνια επιστροφής απ'την Αμερική. Αλήθεια όμως, γιατί επιχειρησες να βγάλεις βίζα και όχι έστα;Καλημέρα σας, έχω να κάνω μια ερώτηση μιας και από την πρεσβεία δεν γνώριζαν να μου απαντήσουν, ή τουλάχιστον δεν ήθελαν να δώσουν την συγκεκριμένη πληροφορία, όπως και με τα κριτήρια της βιζα επισκέπτη.
Μετά από άρνηση έκδοσης βιζας επισκεπτη στην πρεσβεία και βγαίνοντας από εκει, αποφάσισα να βγάλω εστα. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποια ενέργεια για την έκδοσή της βέβαια, και αυτό γιατί δεν γνωρίζω αν μου γίνει δεκτή η αίτηση η οχι, λογο του οτι δεν πληρουσα τις προϋποθέσεις για την έκδοση βίζας.
Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν μπορώ να εκδώσω εστα με το ίδιο διαβατήριο το οποίο είδαν στην πρεσβεία και απέρριψαν την αίτησή μου, η θα ήταν προτιμότερο να αλλάξω διαβατήριο; Συνέβη κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Αφορμη ταξιδιού η επίσκεψη σε φιλικο προσωπο και η διαμονή στο σπίτι τού.
Ευχαριστώ.