• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Άρνηση Βιζας και Εστα

leonidas 2671

New Member
Λογω δουλειας ταξιδευω συχνα. Ταξιδεψα πολλες φορες αμερικη με εστα που την εβγαζε η εταιρια μου
για καπιο λογο απορριφθηκε που δεω γνωριζω. Ακολουθησαν λαθη επι λαθων [ αιτηση για βιζα που δεν ηταν η σωστη ξανα αιτηση για την σωστη βιζα η οποια απορριφθηκε και αυτη ] Ο λογος ελυπει εγκραφα. Η ερωτηση μου ειναι μετα απο ποσο καιρο μπορω να κανω ξανα αιτηση με ολα τα σωστα εγκραφα αυτη τη φορα. Υπαρχει περιπτωση να μου εχουν κλειδωση την βιζα
Συγνωμη για τους μη τονους και αλλα με την τεχνολογια δεν τα παμε καλα

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μπορείς να κάνεις και πάλι αίτηση όποτε έχεις όλα τα έγγραφα. Δεν φτάνουν βέβαια μόνο τα έγγραφα, πρέπει και να τους πείσεις στη συνέντευξη. Με την κατάσταση που υπάρχει, πάντως, θα σου πρότεινα να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα και πάλι.

leonidas 2671

New Member
Μπορείς να κάνεις και πάλι αίτηση όποτε έχεις όλα τα έγγραφα. Δεν φτάνουν βέβαια μόνο τα έγγραφα, πρέπει και να τους πείσεις στη συνέντευξη. Με την κατάσταση που υπάρχει, πάντως, θα σου πρότεινα να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα και πάλι.
Θα περιμενω να περασει καιρος και με σωστες κινησεις. Ευχαριστο πολυ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas