• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Άρνηση Βιζας και Εστα

karfitsa

Member
Εστειλα την εστα και μολις πληρωσα αμεσως μου εστειλαν μηνυμα authorization approved αλλαστο μειλ δεν μου εστειλαν τιποτα ακομα.ειναι οκ?
Ναι,ειναι ενταξει....εκτυπωσε αυτην την σελιδα,που σου εχει τον αριθμο της εστα και κρατα το για καθε ενδεχομενο....δεν το ζητανε.

naypaktos

New Member
Ευχαριστω για την απαντηση,μηπως ξερεις τι γινετε τωρα οταν φτασω εκει τι ρωτανε υπαρχει περιπτωσει να με γυρισουν πισω?Σε βαζουν σε ενα δωματιο εχω ακουσει και σε ρωτανε τι δεν ξερω εαν ξερεις οτιδηποτε....

karfitsa

Member
Οταν μπαίνεις,το πρώτο που βλέπεις,ειναι ένας μεγάλος χώρος που περιμένει ο κοςμος σε ουρές,ανάλογα,αν ειναι αμερικανικό η οχι το διαβατήριο.Οι τελωνειακοί,ειναι σε ανοιχτά γραφεία...οταν φτάσεις έναν,μπορει να σε ρωτήσει οτι θέλει.Εμενα,προσωπικά,με ρώτησε τον λόγο που παω,που θα μείνω,ποτε γυρνάω πίσω....αυτά.Τωρα,απ´οτι εχω ακούσει,αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος,που θεωρεί,οτι μπορει να θελεις να μείνεις μόνιμα,τότε σε βάζουν,σε ενα δωμάτιο και εκεί μπορει να σε ρωτήσουν οτιδήποτε.....δες εδω...http://www.travelstories.gr/community/threads/Εστα-η-Βιζα.45190/page-8#post-606252
Μήνυμα #92.....αυτο το εχω ακούσει και απο άλλον.Και,ναι...μπορούν να μην σου επιτρέψουν την είσοδο.

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Εγώ ξέρω οτι μπορεί τυχαία να διαλεξουν κάποιον να τον πάνε σε αυτο το δωματιάκι και να του κάνουν ερωτησεις,χωρίς απαραίτητα να συντρέχει σημαντικός λόγος. Μας είχαν πει να είμαστε προετοιμασμενοι και να μην μας φανεί περίεργο σε περίπτωση που το κάνουν. Έχουν το δικαίωμα να μην σου επιτρέψουν την είσοδο. Εμάς πάντως μας ζητούσαν παντού την εστα. Την είχαμε εκτυπώσει και τους την δείχναμε.

naypaktos

New Member
Einai αδικια παντως να κανεις τοσα εξοδα και μετα να μην σε αφηνουν να μπεις.Εσεις ποτε ειχατε παει παιδια?

Παρακι

New Member
καλησπερα σας και καλη χρονια ειμαι νεα στο forum και θελω την βοηθεια σας...Εχω απορριφθει απο μη μεταναστευτικη βιζα στην πρεσβεια και μετα απο 3 μηνες εκανα ΕΣΤΑ οπου απορριφθηκα και εκει προφανως γιατι καταλαβαν πως ειμαι μελλοντικη μεταναστρια...Εδω και περιπου ενανα μηνα εχω προσκληση εργασιας απο μια μεγαλη εταιρεια οπου εστειλα βιογραφικο και με δεχτηκαν..Η ερωτηση μου ειναι η εξης θα μου δωσουν βιζα αυτη τη φορα η θα με απορριψουν??

karfitsa

Member
Τελικά είχαν δίκιο που την απέρριπταν :D
Νομίζω,οτι υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες ....έχεις κανει κάτι,ενα μήνα τώρα;....δεν το γνωρίζω,αλλα γιατί να στην απορρίψουν τώρα;

yiota89

New Member
Καλησπερα,
Αν παρεις εγκριση esta για ταξιδι αναψυχης με διαβατηριο το οποιο θα ληξει σε 10 μηνες (απο την ημερομηνια αιτησης) και στη συνεχεια (και ΠΡΙΝ ταξιδεψεις για πρωτη φορα) βγαλεις καινουριο διαβατηριο, πρεπει να ξανακανεις αιτηση για ΕSTA με τα στοιχεια του καινουριου διαβατηριου?
Ευχαριστώ

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλησπερα,
Αν παρεις εγκριση esta για ταξιδι αναψυχης με διαβατηριο το οποιο θα ληξει σε 10 μηνες (απο την ημερομηνια αιτησης) και στη συνεχεια (και ΠΡΙΝ ταξιδεψεις για πρωτη φορα) βγαλεις καινουριο διαβατηριο, πρεπει να ξανακανεις αιτηση για ΕSTA με τα στοιχεια του καινουριου διαβατηριου?
Ευχαριστώ
Ναι

elena5

New Member
Καλησπέρα σας,μετά απο 1χρονο εχω κ γω το ίδιο πρόβλημα μου απέρριψαν αιτηση για τουριστικη βίζα(ήθελα να πάω κ γω στον καλό μου!) κ τώρα φοβάμαι να συμπληρώσω το esta, μην τυχόν απορριφθώ και σκέφτομαι να αφήσω να περάσουν 2-3μηνες μπας κ ταξιδέψω ΝΥ τα Χριστούγεννα. Ήθελα να μάθω, αν δ γίνομαι αδιάκριτη, αν τελικά πήγες Αμερική με το esta;
Καλησπέρα! Τελικά έκανες την εστα; τι απάντηση ειχες;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou