• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Άρνηση Βιζας και Εστα

fotast

Member
Μπερδευόμαστε..Εκεί η @KIKI μιλάει για ΕΣΤΑ που βγήκε τον Μάρτιο του 2016.Φυσικό να ισχύει για 2 χρόνια(πρίν από την αλλαγή του Απριλίου 2016).Η τελευταία που έβγαλα τον Σεπτέμβριο του 2017 είναι για ένα χρόνο.΄Ας μας πεί κάποιος που έβγαλε μετά και ιδιαίτερα φέτος.

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
@katkats Η ESTA ισχύει για 1 χρόνο.
Στις 30 Ιανουαρίου 2017 έβγαλα esta γράφει ότι ισχύει ως 30 ιανουαρίου 2018.
esta.png

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Και η νέα ESTA με διάρκεια και αυτή για ένα έτος!
esta 2.png

fotast

Member
Το ξεκαθαρίσαμε λοιπόν ότι ισχύει για 1 χρόνο.Άσχετα τι έγραφε το site της πρεσβείας που αναφέρθηκε στο άλλο θέμα.

Edit:Στην προηγούμενη σελίδα είναι ο σύνδεσμος για την πρεσβεία.Μάλλον μεταφέρθηκαν όλα τα μηνύματα εδώ.

Last edited:

Stelth7

Member
Παιδιά αν απορριφθεί μια αίτηση ΕΣΤΑ ξέρει κανείς πότε έχεις δικαίωμα να ξανά κανείς; Και φαίνεται κάπου το ότι σου έχει απορριφθεί αίτηση ΕΣΤΑ;

Athina!!!

Member
Καλησπέρα σε όλους σας! Χρειάζομαι τη γνώμη σας από τις ανεκτίμητες εμπειρίες σας. Έχω κάνει αίτηση για esta πριν τρεις ημέρες. Οι 72 ώρες που αναφέρει το site έχουν ήδη περάσει και δεν έχω ακόμη καμία απάντηση .Να προσθέσω ότι δεν έχω κάνει ξανά αίτηση για βίζα οπότε δεν τίθεται θέμα όπως διάβασα πιο πάνω περί απόρριψης αίτησης παλαιότερα. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα μου έρθει mail ώστε να με ενημερώσουν; Σ αυτή την περίπτωση μάλλον θα πρέπει να περιμένω , διαφορετικά τι θα μπορούσα να κάνω; Ίσως κάποιο μέιλ ή αίτηση ξανά;
Επίσης θα ταξιδέψω με έναν φίλο μου ο οποίος δυστυχώς πρόσφατα έχασε τη δουλειά του. Στο πεδίο που δηλώνεις αν είσαι εργαζόμενος ή όχι τι προτείνετε να συμπληρώσει; Από όσο το έχω ψάξει μεγαλύτερο πρόβλημα θα είχε σε περίπτωση που θα περνούσε συνέντευξη στο προξενείο για να βγάλει άλλου τύπου βίζα, εξάλλου υπάρχει στο τέλος πεδίο που ρωτάει αν επισκέπτεσαι τη χώρα για να βρεις δουλειά, αλλά αν έχετε κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνετε ή αν ξέρετε καμία παρόμοια περίπτωση θα με βοηθούσε πολύ.

marquis

Member
Καλησπέρα σε όλους σας! Χρειάζομαι τη γνώμη σας από τις ανεκτίμητες εμπειρίες σας. Έχω κάνει αίτηση για esta πριν τρεις ημέρες. Οι 72 ώρες που αναφέρει το site έχουν ήδη περάσει και δεν έχω ακόμη καμία απάντηση .Να προσθέσω ότι δεν έχω κάνει ξανά αίτηση για βίζα οπότε δεν τίθεται θέμα όπως διάβασα πιο πάνω περί απόρριψης αίτησης παλαιότερα. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα μου έρθει mail ώστε να με ενημερώσουν; Σ αυτή την περίπτωση μάλλον θα πρέπει να περιμένω , διαφορετικά τι θα μπορούσα να κάνω; Ίσως κάποιο μέιλ ή αίτηση ξανά;
Επίσης θα ταξιδέψω με έναν φίλο μου ο οποίος δυστυχώς πρόσφατα έχασε τη δουλειά του. Στο πεδίο που δηλώνεις αν είσαι εργαζόμενος ή όχι τι προτείνετε να συμπληρώσει; Από όσο το έχω ψάξει μεγαλύτερο πρόβλημα θα είχε σε περίπτωση που θα περνούσε συνέντευξη στο προξενείο για να βγάλει άλλου τύπου βίζα, εξάλλου υπάρχει στο τέλος πεδίο που ρωτάει αν επισκέπτεσαι τη χώρα για να βρεις δουλειά, αλλά αν έχετε κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνετε ή αν ξέρετε καμία παρόμοια περίπτωση θα με βοηθούσε πολύ.
Ελέγξατε την αίτηση ξανά στην ιστοσελίδα; Απ'οτι θυμάμαι αν εγκριθει δεν στέλνεται κανένα email απλά το βλέπεις βάζοντας τα στοιχεία σου στην ιστοσελίδα τους.

Athina!!!

Member
Όχι αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα ότι σου έρχεται μέιλ. Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ πολυ!

John21

New Member
Καλησπερα παιδια...Μια ερωτηση... Πηγα Αμερικη τα Χριστουγεννα του '17 με ΕΣΤΑ και γυρισα μετα απο 60 μερες,σε ενα μηνα πρεπει να ξανα παω για 15 μερες.Δεν εχω καποια προηγουμενη απορηψη σε βιζα ή εστα...Μια εχω βγαλει τον Οκτωμβριο.Θα εχω καποιο προβλημα οταν φτασω???

fotast

Member
Καλησπερα παιδια...Μια ερωτηση... Πηγα Αμερικη τα Χριστουγεννα του '17 με ΕΣΤΑ και γυρισα μετα απο 60 μερες,σε ενα μηνα πρεπει να ξανα παω για 15 μερες.Δεν εχω καποια προηγουμενη απορηψη σε βιζα ή εστα...Μια εχω βγαλει τον Οκτωμβριο.Θα εχω καποιο προβλημα οταν φτασω???
΄Εχεις ΕΣΤΑ που ισχύει και δεν παραβίασες την διάρκεια στο προηγούμενο ταξίδι.Γιατί να έχεις πρόβλημα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα