evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Με ρώτησαν μόνο πού εργάζομαι και αφού τους ικανοποίησε η απάντηση ήθελαν να μάθουν και το λόγο του ταξιδιού μου. Για χρήματα ούτε λόγος..
Γιάννη αυτή είναι η πιο σωστή συμβουλή. Πήγαινε και προσπάθησε να τους πείσεις γ αυτά που λέει ο φίλος taver. Μόνο έτσι έχεις κάποιες ελπίδες...Μάλλον θα στο κόβανε και με no, κρατάνε αρχείο, αλλά ποτέ δε θα το μάθουμε.
Δεν έχεις άλλη επιλογή. Κάνε άίτηση για βίζα και πήγαινε προετοιμασμένος. Εξήγησε τους λόγους που θα τους πείσουν ότι δεν πας εκεί να κατσικωθείς (ισχυρούς δεσμούς με Ελλάδα, π.χ. περιουσία, οικογένεια, εισόδημα) και το πρόβλημα με τις απορρίψεις, και λογικά θα σου δώσουν βίζα.
Είμαι απαισιόδοξη σχετικά με το να κάνεις νέο αίτημα για τουριστική βίζα.Θέλω να πάω για δυο εβδομάδες μόνο εννοείτε όχι για πάντα άλλωστε εδώ έχω οικογένεια μένω με τους δικούς μου
δεν εκανες αιτηση για ΕΣΤΑ που ειναι 3μηνη και θα εβγαινε λογικα ανετα..και εκανες για βιζα...για παραπανω με την δικαιολογια οτι δεν σου εφταναν 3 μηνες να δεις τον αδερφο σου? απο την σκοπια καθαρα μιας πρεσβειας φιλε μου, λογικο να σε εκοψαν. ΦιλικαΠφ πφ!! Έκανα αίτηση για μη μεταναστευτική βίζα και μου απορρίφθηκε διότι λέει δεν έχω ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα! Συγγνώμη τι ισχυρούς δεσμούς να έχω στα 21 μου; Σπίτια και ακίνητα; Έχω τον αδερφό μου στην Αμερική, κάνει το διδακτορικό του και έχω να τον δω παραπάνω από έναν χρόνο! Έχει αρκετά φορτωμένο προγραμμα οπότε δεν μπορεί να έρχεται Ελλάδα και ζήτησα απλά να πάω να τον δω για ένα μεγαλύτερο χρονικά διάστημα! Απλά! Δηλαδή θα μας αποξενώσουν και από τις οικογένειες μας; Είχα τα πάντα το εισιτήριο με επιστροφή, τις εγγυήσεις από τον αδερφό μου! Τα πάντα! Άλλο ότι δεν με ρώτησε ποτέ και δεν μπόρεσα να τα δώσω! Απλά με ρώτησε αν δουλεύω στην Ελλάδα( όχι! Μόλις τελείωσα τις σπουδές μου που να δουλεύω και εάν έχω σπίτι! Ναι στα 21 μου θα αγοράσω σπίτι! Τώρα το θέμα μου είναι ότι θα ήθελα να πάω τουλάχιστον για 90 μέρες με ΕΣΤΑ θα ήταν πλέον αυτό εφικτό θεωρείται; Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνω απελπίστικα Μου λείπει πραγματικά πολύ ο αδερφός δε το πιστεύω ότι δεν είναι στο χέρι μου το να τον συναντήσω
*Φίληδεν εκανες αιτηση για ΕΣΤΑ που ειναι 3μηνη και θα εβγαινε λογικα ανετα..και εκανες για βιζα...για παραπανω με την δικαιολογια οτι δεν σου εφταναν 3 μηνες να δεις τον αδερφο σου? απο την σκοπια καθαρα μιας πρεσβειας φιλε μου, λογικο να σε εκοψαν. Φιλικα