• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Άρνηση Βιζας και Εστα

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Με ρώτησαν μόνο πού εργάζομαι και αφού τους ικανοποίησε η απάντηση ήθελαν να μάθουν και το λόγο του ταξιδιού μου. Για χρήματα ούτε λόγος..

Αν κανείς ΕΣΤΑ στην απορρίψουν και κανείς μετά πάλι μετά από 6 μήνες και στην ερώτηση αν σου έχουν απορρίψει ποτέ πατήσεις όχι τι γίνετε ;;ξέρουμε κάτι περί τούτου

arabickostas

Member
Μάλλον θα στο κόβανε και με no, κρατάνε αρχείο, αλλά ποτέ δε θα το μάθουμε.

Δεν έχεις άλλη επιλογή. Κάνε άίτηση για βίζα και πήγαινε προετοιμασμένος. Εξήγησε τους λόγους που θα τους πείσουν ότι δεν πας εκεί να κατσικωθείς (ισχυρούς δεσμούς με Ελλάδα, π.χ. περιουσία, οικογένεια, εισόδημα) και το πρόβλημα με τις απορρίψεις, και λογικά θα σου δώσουν βίζα.
Γιάννη αυτή είναι η πιο σωστή συμβουλή. Πήγαινε και προσπάθησε να τους πείσεις γ αυτά που λέει ο φίλος taver. Μόνο έτσι έχεις κάποιες ελπίδες...

orck

Member
Η σωστη σειρα πως ειναι; Πρωτα κανεις αιτηση για esta και μετα βγαζεις αεροπορικα και ξενοδοχεια; Η υπαρχει φαυλος κυκλος να ζητανε στο esta τις αποδειξεις απο αυτα πρωτα;

karfitsa

Member
Θέλω να πάω για δυο εβδομάδες μόνο εννοείτε όχι για πάντα άλλωστε εδώ έχω οικογένεια μένω με τους δικούς μου
Είμαι απαισιόδοξη σχετικά με το να κάνεις νέο αίτημα για τουριστική βίζα.
Το θέμα είναι τι μπορείς να τους δώσεις που να δείχνει ότι έχεις ισχυρούς δεσμούς με Ελλάδα και δεν θες να μεταναστεύσεις εκεί.Το ότι ακόμη μένεις στο πατρικό σου δεν είναι,πιστεύω καλό (γι αυτούς)
Εχεις κάποια καλή δουλειά;κάποια ικανά χρήματα;
Κάνε μία ερώτηση αν θέλεις σε δικηγόρο που ασχολείται με μεταναστευτικά θέματα (αυτοί ασχολούνται και με θέματα σαν το δικό σου)

Galaxy

New Member
Καλησπέρα σας,
Πηγαίνω Αμερική τον Σεπτέμβρη για πρώτη φορά για τουρισμό με το αγόρι μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει σημασία η διάρκεια του διαβατηρίου που θα βγάλω. Κανονικά από όσο ξέρω είναι 5ετη, αλλά είδα στην επίσημη σελίδα ότι υπάρχουν και 13 μηνών. Έχει κάποια σημασία γενικά ή στην αίτηση που θα κάνω μετά για ΕΣΤΑ;
Και δεύτερον, η δουλειά μου και οι τυχόν καταθέσεις μου θεωρούνται ισχυροί δεσμοί με την χώρα;

Stelth7

Member
Πφ πφ!! Έκανα αίτηση για μη μεταναστευτική βίζα και μου απορρίφθηκε διότι λέει δεν έχω ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα! Συγγνώμη τι ισχυρούς δεσμούς να έχω στα 21 μου; Σπίτια και ακίνητα; Έχω τον αδερφό μου στην Αμερική, κάνει το διδακτορικό του και έχω να τον δω παραπάνω από έναν χρόνο! Έχει αρκετά φορτωμένο προγραμμα οπότε δεν μπορεί να έρχεται Ελλάδα και ζήτησα απλά να πάω να τον δω για ένα μεγαλύτερο χρονικά διάστημα! Απλά! Δηλαδή θα μας αποξενώσουν και από τις οικογένειες μας; Είχα τα πάντα το εισιτήριο με επιστροφή, τις εγγυήσεις από τον αδερφό μου! Τα πάντα! Άλλο ότι δεν με ρώτησε ποτέ και δεν μπόρεσα να τα δώσω! Απλά με ρώτησε αν δουλεύω στην Ελλάδα( όχι! Μόλις τελείωσα τις σπουδές μου που να δουλεύω;) και εάν έχω σπίτι! Ναι στα 21 μου θα αγοράσω σπίτι! Τώρα το θέμα μου είναι ότι θα ήθελα να πάω τουλάχιστον για 90 μέρες με ΕΣΤΑ θα ήταν πλέον αυτό εφικτό θεωρείται; Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνω απελπίστικα Μου λείπει πραγματικά πολύ ο αδερφός δε το πιστεύω ότι δεν είναι στο χέρι μου το να τον συναντήσω

whoknows

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
Πφ πφ!! Έκανα αίτηση για μη μεταναστευτική βίζα και μου απορρίφθηκε διότι λέει δεν έχω ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα! Συγγνώμη τι ισχυρούς δεσμούς να έχω στα 21 μου; Σπίτια και ακίνητα; Έχω τον αδερφό μου στην Αμερική, κάνει το διδακτορικό του και έχω να τον δω παραπάνω από έναν χρόνο! Έχει αρκετά φορτωμένο προγραμμα οπότε δεν μπορεί να έρχεται Ελλάδα και ζήτησα απλά να πάω να τον δω για ένα μεγαλύτερο χρονικά διάστημα! Απλά! Δηλαδή θα μας αποξενώσουν και από τις οικογένειες μας; Είχα τα πάντα το εισιτήριο με επιστροφή, τις εγγυήσεις από τον αδερφό μου! Τα πάντα! Άλλο ότι δεν με ρώτησε ποτέ και δεν μπόρεσα να τα δώσω! Απλά με ρώτησε αν δουλεύω στην Ελλάδα( όχι! Μόλις τελείωσα τις σπουδές μου που να δουλεύω;) και εάν έχω σπίτι! Ναι στα 21 μου θα αγοράσω σπίτι! Τώρα το θέμα μου είναι ότι θα ήθελα να πάω τουλάχιστον για 90 μέρες με ΕΣΤΑ θα ήταν πλέον αυτό εφικτό θεωρείται; Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνω απελπίστικα Μου λείπει πραγματικά πολύ ο αδερφός δε το πιστεύω ότι δεν είναι στο χέρι μου το να τον συναντήσω
δεν εκανες αιτηση για ΕΣΤΑ που ειναι 3μηνη και θα εβγαινε λογικα ανετα..και εκανες για βιζα...για παραπανω με την δικαιολογια οτι δεν σου εφταναν 3 μηνες να δεις τον αδερφο σου? απο την σκοπια καθαρα μιας πρεσβειας φιλε μου, λογικο να σε εκοψαν. Φιλικα

Stelth7

Member
δεν εκανες αιτηση για ΕΣΤΑ που ειναι 3μηνη και θα εβγαινε λογικα ανετα..και εκανες για βιζα...για παραπανω με την δικαιολογια οτι δεν σου εφταναν 3 μηνες να δεις τον αδερφο σου? απο την σκοπια καθαρα μιας πρεσβειας φιλε μου, λογικο να σε εκοψαν. Φιλικα
*Φίλη
Ναι, ίσως ήταν λίγο υπερβολικό απλά ήθελα να τα συνδυάσω όλα μαζί και διακοπές στην Αμερική και να περάσω ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τον αδερφό μου!! Είχα την διεύθυνση που θα έμεινα είχα τα πάντα!! Τέλος πάντων αυτό δυστυχώς έφυγε!! (Εάν και δεν το θεωρώ καθόλου σωστό σύστημα διότι εμένα π.χ που όντως θα πήγαινα για διακοπές και για να δω τον αδερφό μου απλά ήθελα περισσότερο χρόνο, δεν μου επέτρεψαν να πάω ενώ κάποιος με ΕΣΤΑ μπορεί να έχει άλλες προθέσεις και να μπορέσει να πάει εύκολα) Anyway , υπάρχει κάποια περίπτωση αν κάνω αίτηση για ΕΣΤΑ να την πάρω; Ή θα πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία; Τέλος πάντων δεν πιστεύω επειδή απλά προσπάθησα μια φορά να βγάλω τουριστική βίζα να μην μπορέσω με κανέναν τρόπο να δω τον αδερφό μου!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom