μαλισταα.. ασε φιλος, εχουμε απογοητευτει τελειως, λεγαμε να παμε στο καμπινγκ και ολοι λενε τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑΑΑ και μας αλλαξανε γνωμη μετα καταλαβαμε οτι κι απο παραλιες δε λεει πολλα και δεν ξερουμε τι να κανουμε!Eχει αρκετές αλλά είναι πιο ιδιαίτερες! Δλδ θέλω να πω ότι δεν είναι οι τεράστιες καταγάλανες παραλίες που θα δεις, αλλά οι περισσότερες είναι μικρές πλούσιες σε πράσινο κ πολυμορφία!
σέυχαριστούμε πολυυύ μπιφτεκάκι και για το link και για τις πληροφορίες! δεν ξέρω ρε συ,ενώ έχουμε ψηθεί πάρα πολύ για το νησί, θέλουμε να κάτσουμε πολλές μέρες και δε βγαίνουμε με ενοικιαζόμενα κλπ....ενώ με κάμπινγκ μένουμε και πολλές μέρες και μένουν και χρήματα για να μην περάσουμε ίσα ίσα...καταλαβαίνεις φαντάζομαι...σκεφτόμαστε να πάμε και αν το κάμπινγκ είναι τόσο απάλευτο να πεταχτούμε στη μήλο όπου και πολλά κάμπινγκ έχει και πρέπει να είναι γενικά ωραία...κάπως έτσι...μα πώς γίνεται να έχουν μόνο ένα κάμπινγκ???? έλεος!Ζαμπονάκι το νησί είναι καταπληκτικό και είναι κρίμα να μην πάτε μόνο και μόνο επειδή το camping δεν είναι καλό! Όπως τα λέει η bloody mary είναι, τρομερό τοπίο, ωραίοι άνθρωποι, καταπληκτικό mood. Η χώρα (ειδικά μέσα το κάστρο) είναι η ωραιότερη χώρα που έχω δει σε νησί. Και ενώ είναι όντως ιδανικό για ζευγάρια, δεν πάει να πει πως δεν είναι καλό για παρέα. Ειδικά αν σας αρέσουν τα πιο low-key μέρη. Μην περιμένεις δηλαδή club για χορό και τέτοια. Το βράδυ στη χώρα ντόπιοι και τουρίστες, νέοι και γέροι γίνονται όλοι μια παρέα, πίνοντας ρακόμελα στην πλατεία! Είναι κάτι το εκπληκτικό και δεν πρέπει να το χάσεις!!
Αν θες να δεις τις παραλίες από ψηλά (για να τις εντοπίσεις) και να δεις και κάποιες φωτογραφίες, δες στο google earth (πάτα στο link αυτό, σου βρήκα και το νησί ). Είναι σε καλή ανάλυση (κάνε zoom in) και μπορείς να "δεις" πολλά!
Εμάς μας κέρασε κρέμ καραμελέ μετά το φαγητό και ήταν απίστευτη. Η καλύτερη που έχω φάει ποτέ, χωρίς υπερβολή...ΥΓ. μετα τα τσίπουρα στον Ζέφυρο ρωτήστε μηπως εχει βγάλει και γαλακτομπούρεκο ζεστό