• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ολλανδία Άμστερνταμ, η μικρή-μεγάλη πόλη

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
sapienza, σταματα να καλυπτεις την βαγγελια...βαλε την φωτο
με την ψιλοτακουνη γοβα, για να δουνε ολοι πως κυκλοφορουσε στο
χιονισμενο αμστερνταμ!!!(οχι τιποτα αλλο, αλλα να δικαιωσει και το αβαταρ της!!)!!;)
Ορίστε!!Λυσσάξατε!!!:haha:..Να λοιπόν πώς ξεπρόβαλε η Λίτσα στο χιονισμένο
Άμστερνταμ...Δε πιστευω να αμφιβάλει κανείς για την εγκυρότητα της φωτό...

afarm3.static.flickr.com_2737_4399553954_b56a6dd45d_b.jpg

Στο σημείο αυτό, και διαβάζοντας την ιστορία θα ήθελα να θέσω τα εξής ερωτήματα:

α:Τί είδους γκατζετάκια εννοείς?Ταξιδιωτικά?Σα να λέμε σουβενίρ απ άλλες πόλεις όπως το Big Ben?
β: -Ποιό μέλος διάλεξε το "ελαφρύ"?
και...
γ:-Τί εννοείς λέγοντας μπαζούκας?Ήταν τελικά βαρύ το ελαφρύ?Φήμες λένε οτι οι "άμαθοι" της παρέας δεν κατάλαβαν τίποτα..

amsterdam

Member
Ορίστε!!Λυσσάξατε!!!:haha:..Να λοιπόν πώς ξεπρόβαλε η Λίτσα στο χιονισμένο Άμστερνταμ...
Συγχαρητήρια στη Λίτσα που κατάφερε να κυκλοφορεί με το εννιάποντο(???) στο χιονισμένο Amsterdam....:haha:
Μπότες είναι ή κάτι άλλο??
Είναι αρτιμελής ή νοσηλεύεται σε κάποιο νοσοκομείο???:)

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Συγχαρητήρια στη Λίτσα που κατάφερε να κυκλοφορεί με το εννιάποντο(???) στο χιονισμένο Amsterdam....:haha:

Η κοπέλα είναι ζογκλέρ λέμε, δε μασάει!!!
Το 9ποντο το έχει για πλάκα..Πού να την δείς και σε χιονοδρομικό!!:clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Το 9ποντο το είχε για να καρφώνεται η τακούνα στον πάγο και να μην τσουλάρει....έτσι σταθεροποιείται στα ύψη η Ευαγγελία! :bleh::bleh::bleh:

Άσε δε που έχει διπλή χρήση και ας τολμήσει να βρεθεί ο εγκληματίας στο διάβα της...θα ζήσει στιγμές Κούγια!

Τώρα...για το ελαφρύ...τι να πω! Νομίζω πως είμαι ο μόνος τελικά που έχω πάει Άμστερνταμ και δεν πάτησα σε coffe shop! :haha::haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ορίστε!!Λυσσάξατε!!!:haha:..Να λοιπόν πώς ξεπρόβαλε η Λίτσα στο χιονισμένο
Άμστερνταμ...Δε πιστευω να αμφιβάλει κανείς για την εγκυρότητα της φωτό...

afarm3.static.flickr.com_2737_4399553954_b56a6dd45d_b.jpg

Στο σημείο αυτό, και διαβάζοντας την ιστορία θα ήθελα να θέσω τα εξής ερωτήματα:

α:Τί είδους γκατζετάκια εννοείς?Ταξιδιωτικά?Σα να λέμε σουβενίρ απ άλλες πόλεις όπως το Big Ben?
β: -Ποιό μέλος διάλεξε το "ελαφρύ"?
και...
γ:-Τί εννοείς λέγοντας μπαζούκας?Ήταν τελικά βαρύ το ελαφρύ?Φήμες λένε οτι οι "άμαθοι" της παρέας δεν κατάλαβαν τίποτα..
α: Εχε χαρη που ντρεπομαι να βαλω φωτο απο τα διαφορα γκατζετακια σε μορφη λατεξ τα οποια κυματιζαν στις βιτρινες των sex shops...
Ασε τον big ben αγερωχο στην ησυχια του, γιατι καπου πηρε το ματι μου εναν πυργο της Πιζας να "γερνει" ελαφρως
β: Το μελος που διαλεξε το "ελαφρυ" ειναι η μυαλωμενη υποφαινομενη μιας και τα λοιπα μελη της παρεας το ειχαν αφησει πανω της !!(αγνωστο γιατι)
γ:Μπαζουκας εννοω , σκετος πυραυλος....... Καλα θα κανουν οι αμαθοι , να παρουν μαθηματα απο ενα αλλο μελος απο την εκδρομη στο Καιρο το οποιο μπερδεψε το ρουφηγμα με το φυσημα!!! Γιαυτο δεν καταλαβαν τιποτα......:haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αισχος μου εχει βγει το κακο ονομα!!!!! Εγω αγαπητοι μονο τα σχεδιαζω , αφηνω τους υπολοιπους να τα περπατανε......

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Το 9ποντο το είχε για να καρφώνεται η τακούνα στον πάγο και να μην τσουλάρει....έτσι σταθεροποιείται στα ύψη η Ευαγγελία! :bleh::bleh::bleh:

Άσε δε που έχει διπλή χρήση και ας τολμήσει να βρεθεί ο εγκληματίας στο διάβα της...θα ζήσει στιγμές Κούγια!

Τώρα...για το ελαφρύ...τι να πω! Νομίζω πως είμαι ο μόνος τελικά που έχω πάει Άμστερνταμ και δεν πάτησα σε coffe shop! :haha::haha::haha:
Μπαααα , σου εχω και καποιον αλλο γνωστο , που πηγε , ειδε και γυρισε ..απραγος!!!!!!!!
Οσον αφορα στην τακουνα , εγω την χρησιμοποιω για αλλα πραγματα...
Ευτυχως δεν χρειαστηκε να την χρησιμοποιησω στο Αμστερνταμ!!!!
Ας ειναι καλα τα ΝΙΚΕ.. αντιπαλοι μεν , the best ever δε!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Βασικά...εγώ τα πήρα άσχημα όταν διαπίστωσα ότι μου απαγόρευαν το κάπνισμα...και λέω, ε, όχι, δεν θα πάω! :haha::haha::haha:

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ευαγγελια εγω νομιζω πως δεν εφτεγε το "ελαφλυ", η σοκολατα σας πειραξε σιγουρα :p

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ευαγγελια εγω νομιζω πως δεν εφτεγε το "ελαφλυ", η σοκολατα σας πειραξε σιγουρα :p
Ναι ετσι ειναι οπως τα λες........ η σοκολατα εφταιγε....
Ισως και το τόφου που φαγαμε πιο πριν στο κινεζικο....
Οπως μου ελεγε και η μανα μου το παλαι ποτε " βρε μηπως σας ριξανε τιποτα στο ποτο?";)

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ναι ετσι ειναι οπως τα λες........ η σοκολατα εφταιγε....
Ισως και το τόφου που φαγαμε πιο πριν στο κινεζικο....
Οπως μου ελεγε και η μανα μου το παλαι ποτε " βρε μηπως σας ριξανε τιποτα στο ποτο?";)
Και ερχετε η απαντηση...τι να μας ριξουν; αφου το περνουμε μονοι μας:p

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
επιστρέφοντας από ένα επεισοδιακό ταξίδι στο παρίσι, έπεσα στην ευχάριστη έκπληξη της περιγραφής του amsterdam trip από την συνταξιδιώτισσα... :)

τι να πω, η περιγραφή τα λέει όλα.. η πόλη είναι υπέροχη... και ως γνήσιες ξόφλες περάσαμε ξοφλο-φανταστικά!

...μόνο που ρε συ λίτσα, έχεις ξεχάσει να γράψεις κάτι.. ότι τις ώρες που εμείς ρουφήξαμε τέχνη σε rijks και van gogh αντίστοιχα (καθότι, όπως όλοι γνωρίζουν, είμεθα άτομα βαθιάς κουλτούρας..:cool:), μία άλλη συνταξιδιώτισσα μάς σνόμπαρε επιδεικτικά και πήγε να ρουφήξει 4-5 μπυρίτσες στο heineken museum... παρακαλείται να δώσει περιγραφή της εμπειρίας της πάραυτα! :D

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα