Χαίρομαι που βοηθήθηκες!τέσσερεις μέρες,(αλλά τη μισή ήμουν στο Leiden)είδα αρκετά πράγματα όπως θα κατάλαβες,αλλά σίγουρα μείνανε πολλά απ έξω...και όσον αφορά κάποια μουσεία που δεν πρόλαβα,εκκλησίες που λόγω ωραρίου τις έβρισκα κλειστές και θάθελα πολύ να δω το εσωτερικό τους,ζωολογ.κήπος και βοτανικοί κήποι που ναι μεν σαν περιοχή βρέθηκα προς τα κει αλλά ήθελε ώρες να μπω να βγω να τα δώ...εξαρτάται λοιπόν,σίγουρα έχω πράγματα να δώ και για την επόμενη φορά...Πολυ ομορφη αφηγηση, θα την χρησιμοποιησω ως οδηγο οταν βρεθω στο Αμστερνταμ, οπως εκανα και με το αρθρο σου για τη Ρωμη. Θελουμε συνεχεια...
Να ρωτησω ποσες μερες εμεινες και αν ηταν αρκετες?
μόνο σε αυτό θα.."διαφωνήσω". Σαφώς είναι καλυτερα τα πράγματα από ό,τι στην Ελλάδα, αλλά εμένα να σου πω μου κακοφάνηκε όταν είδα ότι υπήρχε ένα κάποιο χάος σε σχέση με τη Γερμανία. Εδώ οι άνθρωποι δεν κάνουν ουρά στα δεξιά για να βγει ο κόσμος από αριστερά, περιμένοντας υπομονετικά, αλλά βοοουυυυρρρρ οποιος προλάβει. Καλά, μη φανταστεις όπως στην Ελλάδα, που θα σε σπρώξει ο άλλος, καμία σχέση. Ήσυχα μεν, αλλά όχι....στρατιωτάκια όπως in Germany! Ούτε θα δώσουν πάντα προτεραιότητα σε έγκυο, καροτσάκι, γυναίκα.η τάξη στα ΜΜΜ.