ravT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου
Κατόπιν αυτού, προσπαθώ να καταστρώσω ένα εφικτό 24ωρο σχέδιο. Λέτε "βγαίνει" το εξής: 18.00 από Leidseplein τραμ 2 για Dam. Από εκεί με τα πόδια De Wallen- Oudezijds Voorburgwal- De Oude Kerk & Oudezijds Achterburgwall. Από εκεί, Nieuwmarkt metro station, γραμμή 51 του μετρό προς Waterlooplein. Συνεχίζουμε ως τη Rembrandtplein. Πόδια τέλος, 3 τραμ στη σειρά ως το Moeders για βραδινό και πίσω στο ξενοδοχείο με τραμ. Η εναλλακτική μου αν δω ότι δεν παλεύουμε άλλο χρονικά ή λόγω κούρασης, είναι από Oudezijds Achterburgwall να βγούμε Rokin και να παραλείψουμε τη Waterlooplein (Πηγαίνοντας με τραμ στη Rembrandtplein). Θεωρείς πως πρέπει να τη δούμε; Δεν τη θυμάμαι ως κάτι σημαντικό. Κάνω λάθος;
Την επομένη, σκέφτομαι απ την Leidseplein να πάρουμε το τραμ 5 και με λίγο περπάτημα να πάμε Jordaan (οι φωτογραφίες σου με ανάγκασαν να τη βάλω στο πρόγραμμα). Από εκεί πλατεία Dam- tram 12 για να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη Bloemenmarkt και από εκεί στο cafe le Jaren.
Επιστροφή προς τα πίσω με προορισμό τη Museumplein, τελευταίο προορισμό πριν την αναχώρησή μας προς Centraal.
Έχω ξεχάσει κάτι; Όσοι έχετε πάει στην πόλη έχετε να προτείνετε άλλα μαγαζιά για φαγητό/μπύρες/ποτό κ.λπ
Την επομένη, σκέφτομαι απ την Leidseplein να πάρουμε το τραμ 5 και με λίγο περπάτημα να πάμε Jordaan (οι φωτογραφίες σου με ανάγκασαν να τη βάλω στο πρόγραμμα). Από εκεί πλατεία Dam- tram 12 για να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη Bloemenmarkt και από εκεί στο cafe le Jaren.
Επιστροφή προς τα πίσω με προορισμό τη Museumplein, τελευταίο προορισμό πριν την αναχώρησή μας προς Centraal.
Έχω ξεχάσει κάτι; Όσοι έχετε πάει στην πόλη έχετε να προτείνετε άλλα μαγαζιά για φαγητό/μπύρες/ποτό κ.λπ