GEORGESDIAKIDIS
Member
Κι ο λόγος για την Ινδία. Τα προβλήματα ξεκινούν και μόνο με τη σκέψη, φανταστείτε να φτάσω εκεί τι θα γίνει. Σίγουρα θα καταλήξω να ξυλοφορτώνω Ινδούς και να περνάω την υπόλοιπη ζωή μου, στον τάφο του Ινδού!!!! Είπα να ρίξω μια ματιά στα εισιτήρια των τρένων. Σιγά μην τα κατάφερα. Πώς διάολο τα βρίσκετε όλα, δεν μπορώ να τα καταλάβω. Από τις πέντε σελίδες που βρήκα, ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ. Ε πώς διάολο θα δω τιμές και εισιτήρια, αν δεν πληκτρολογήσω τις δύο πόλεις που θέλω? Καμία ελπίδα. Μετά από 3 ώρες περιπλάνηση σε ακαταλαβίστικα σάιτς, βρίσκω ένα στο οποίο για να δείξει δρομολόγια, θέλει εγγραφή. Κάνω την εγγραφή και αφού με ρώτησε ακόμη και τι νούμερο βρακί φοράω, μετά από μισή ώρα καταχώρησης δεδομένων, μου ζητάει έναν ακατανόητο κωδικό για να ενεργοποιήσει την εγγραφή, τον οποίο λέει μου έστειλε στο τηλέφωνο. Τηλέφωνο βέβαια δεν καταχωρείται με καμία κυβέρνηση, αφού στο πεδίο δέχεται μόνο 9 ψηφία!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ. Το αποτέλεσμα? Μετά από 4 περίπου ώρες θέλω να βάλω φωτιά σε όλα τα τρένα της Ινδίας!!!!!!! Μπορείτε να δώσετε ένα σάιτ με ανθρώπινες διαδικασίες, όπου θα πληκτρολογείς δύο πόλεις, και θα σου λέει ότι το τρένο κοστίζει τόσο?????????? Ευχαριστώ!!!!!