GTS
Member
Εσύ πιπί έξω από τη σκηνή ε? Καλά, θα δούμε τι θα λες σε λίγο...Eγω, εγω, εγω !!!! Αλλα χωρις παμπερς και καθετηρα!!
Εσύ πιπί έξω από τη σκηνή ε? Καλά, θα δούμε τι θα λες σε λίγο...Eγω, εγω, εγω !!!! Αλλα χωρις παμπερς και καθετηρα!!
ειναι ωραια στην φυση λεμεεεεεεεΕσύ πιπί έξω από τη σκηνή ε? Καλά, θα δούμε τι θα λες σε λίγο...
Καλάαααααα......λέγε εσύ....ειναι ωραια στην φυση λεμεεεεεεε
Αν εισαι στην φυση μονος σου, μαλλον για κατι αλλο πας!!Καλάαααααα......λέγε εσύ....
(στη φύση καλά είναι, αλλά να είσαι και μόνος/η. Αυτό δεν ισχύει πάντοτε...)
...Βιονικό αυτί ο Bibi...διακόπτει ξαφνικά ο Bibi, μας καλεί να σιωπήσουμε επιτακτικά με το δάκτυλο στο στόμα.....ακούμε ένα βογκητό, μακρινό αλλά ευδιάκριτο στη σιγαλιά της νύχτας. Μα καλά, πώς το άκουσε ο.....
«Τι είναι Bibi?» ρωτάμε. «Λιοντάρι» απαντά και χαμογελά. «Αλλά μην ανησυχείτε, είναι μακριά, γύρω στα 2 χιλιόμετρα»....μάλιστα...δύο ολόκληρα χιλιόμετρα.
Κι όμως...δεν είναι τόσο φοβεροί...Μου έτυχε να ζήσω ένα ολόκληρο χρόνο παρέα με σκορπιούς...Παρόλο που τους έβρισκες σε κάθε δωμάτιο (στη μπανιέρα, π.χ., ή στην πιατοθήκη...στις μπότες μέσα, επίσης, ακριβώς σαν από τις σελίδες του Λουίς Λ' Αμούρ...), ούτε που με τσίμπησαν, ούτε που τους τσίμπησα ποτέ....Απλά, κάθε που έβλεπα τη σιαμέζα γάτα μου να παίρνει θέση εφόδου και να κουνάει παιχνιδιάρικα τον πισινό της, άρπαζα την παντόφλα και πρόσθετα ακόμα ένα λεκέ στις ταπετσαρίες....Εγω απο ολα αυτα τα ζωντανα με τους σκορπιους παθαινω την πλακα μου!
Οι πλεον μονιμες συγκατοικοι μου! Οτι απεντομωση και να κανω ελαχιστα διαρκει. Τσουπ ξανα πισω! Και το χειροτερο: Δεν ειναι και τιποτε εξωτικο να φαντασιωθω κατι!Για μένα, ένα είναι το τρομερότερο και φριχτότερο πλάσμα: η ύπουλη και καταχθόνια κουκαράτσα!
Η ιδέα ότι στον Νεπάλ θεωρούν ότι φέρνουν τύχη και ενώ εμείς τους τις δείχναμε για να τις σκοτώσουν αυτοί χαίρονταν που έχουν την καλοτυχία στο ξενοδοχείο τους, σε βοηθάει σαν ιδέα; όχι ε; όυτε εμένα.Οι πλεον μονιμες συγκατοικοι μου! Οτι απεντομωση και να κανω ελαχιστα διαρκει. Τσουπ ξανα πισω! Και το χειροτερο: Δεν ειναι και τιποτε εξωτικο να φαντασιωθω κατι!