soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Σε ποιά πήγες Θανάσση?Γράφεις ωραίες ιστορίες για το Άγιον Όρος. Πήγα και εγώ πριν ένα μήνα για πρώτη φορά και αυτό έκανε το κείμενο σου να μου φαίνεται πιο οικείο.
Σε ποιά πήγες Θανάσση?Γράφεις ωραίες ιστορίες για το Άγιον Όρος. Πήγα και εγώ πριν ένα μήνα για πρώτη φορά και αυτό έκανε το κείμενο σου να μου φαίνεται πιο οικείο.
Ξεκίνησα από τη σκήτη της Αγίας Άννας, μετά πήγα στη σκήτη του Αγίου Ανδρέα και την τελευταία ημέρα στην Κωνσταμονίτου.Σε ποιά πήγες Θανάση?
Βαγγέλη καιρό έχω να σ ακούσω. Γρηγορίου Σιμονόπετρα , Ξηροποτάμου είναι τα μόνα που δεν έχω δει. Πρόγραμμα για το next. Πες μου αν πήγατε με τα πόδια και πως ήταν η διαδρομήΩραια η περιγραφη σου καλε μου φιλε. Νασε καλα και γερος να ξαναπας οταν το επιθυμεις.
Αρχες Οκτωβριου ειχα ανεβει και εγω με δυο φιλους. Πηγαμε Δυτικα παραλια Γρηγοριου, Διονυσιου Σιμονοπετρα και Ξηροποταμου. Μας εκανε καλο καιρο και δεν ειχαμε προβλημα ουτε ατυχιες. Ουρανουπολη εμεινα στο ιδιο ξενοδοχειο με σενα. Πολυ καλο πραγματι. Αφησα και το αυτοκινητο εκει σε ισκιο το τετραημερο.