fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Δεν θα τα άλλαζες... απλά θα σε βάζανε να πετάξεις με άλλη εταιρία χωρίς καμια επιβάρυνση... άσε το τζόκερ για άλλα φορά...καλα μιλαμε για φαρδος!!!!Θα παω να παιξω κανα τζοκερ.Ειχα κλεισει απο 20/10/2010 επιστροφη στις 26/3/11 απο βιεννη!!!!Και οχι τιποτα αλλο δεν θα μπορουσα να τα αλλαξω.ειχαν κανονιστει αδειες ξενοδοχειο πληρωμενο χωρις να μπορω να ακυρωσω!!!!Ελπιζω μονο να ειναι καλη και η τελευταια πτηση τους!!!!!
..και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και εφόσον έχεις κάνει την κράτηση από αυτούς και όχι μέσω κάποιου άλλου πράκτορα (site), όπως μου είπαν από το τηλέφωνο.Δεν θα τα άλλαζες... απλά θα σε βάζανε να πετάξεις με άλλη εταιρία χωρίς καμια επιβάρυνση... άσε το τζόκερ για άλλα φορά...
μίλησες μαζί τους ?θα στο αλλάξουν.
και εγώ σ'αυτό απάντησαΑναφερόμουν στο μήνυμα του dimitrak απλά είχες ποστάρει στο ενδιάμεσο και βγήκε άλλο νόημα. Εννοώ ότι δεν έχει σημασία από που το έκλεισε κάποιος.
Άλλωστε το λέει ξεκάθαρα.
- Αλλαγή/Επανέκδοση, χωρίς επιπλέον χρέωση, σε οποιονδήποτε ΙΑΤΑ αερομεταφορέα, σε απευθείας πτήσεις, στην ίδια διαδρομή και μέρα με αυτές του αρχικού εισιτηρίου
Δεν παίζει αυτό που λες... από όπου κι αν έχεις κλείσει θα σε γυρίσουν πίσω... αλλίμονο...η μόνη αβαρία μάλλον θα είναι το connection... αλά σε περίπτωση που δεν έχεις κλείσει από αυτούς την αλλαγή θα στην κάνει ο πράκτορας... μην πανικοβάλουμε άδικα τον κόσμο.....και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και εφόσον έχεις κάνει την κράτηση από αυτούς και όχι μέσω κάποιου άλλου πράκτορα (site), όπως μου είπαν από το τηλέφωνο.
Οπότε εμείς από Θεσ/νίκη που δεν έχουμε και πολλές εναλλακτικές για απευθείας πτήσεις για Λονδίνο, δύσκολα τα πράγματα.