FOYFOY
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ευρώπης (οδικός)
Για αυτο και ΔΕΝ πρόκειται να επισκεφτώ τις ΗΠΑ για ταξιδιωτικούς λογους!!! Αϊ σιχτίρ!!!
+1
Για αυτο και ΔΕΝ πρόκειται να επισκεφτώ τις ΗΠΑ για ταξιδιωτικούς λογους!!! Αϊ σιχτίρ!!!
Εσυ,μη χασεις την ευκαιρια!!!Εσείς χάνετε
Βρήκα λύση, αυτή τη στιγμή κάνω τον γύρο της Αμερικής με μια Harley DavidsonΕσείς χάνετε
Πράγματι και εγώ κάπως έτσι αισθάνομαι. Αυτή η χώρα δεν ξέρει παρά να σπέρνει ανέμους και να βάζει άλλους να θερίζουν θύελλες. Ρε ουστ.Δηλαδή να θεωρούνται υποπτοι τρομοκρατικης ενεργειών όλοι οι Αμερικανοι πολίτες που επισκέπτονται την ελληνικη επικρατεια και καθε επικράτεια της Ευρώπης...
Με ενοχλει αφανταστα να με θεωρουν υποπτο για τρομοκρατικη ενεργεια και να μου παιρνουν 10 δακτυλικά αποτυπωματα για να εξακριβώσουν την ταυτότητα μου...
Οπως με ενοχλει που ζητανε απο καθε ταξιδιώτη που θελει να τους επισκεφτει για λίγες μέρες, του κοσμου τις λεπτομέρειες για την προσωπικη του ζωή, καταπατώντας καθε ατομικό δικαίωμα και δεκάδες ελευθερίες...
Συν οτι ολες τους οι κρατικές και μυστικές υπηρεσίες σε φακελώνουν και αν θελήσουν και σε στοχοποιησουν μπορουν να σου κάνουν τη ζωή κόλαση!!!
Οταν η Βραζιλία το εκανε αυτο για τους Αμερικανούς πολίτες και εφάρμοσαν το μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λάβεις, οι Αμερικανοί θορυβήθηκαν πολυ.
Γιατί αραγε;
Μαζί σου! Να τη χαίρονται. Όρθια ή κατεστραμένη. (Αυτοί εκπαίδευσαν τους πανταχού βομβιστές)Δηλαδή να θεωρούνται υποπτοι τρομοκρατικης ενεργειών όλοι οι Αμερικανοι πολίτες που επισκέπτονται την ελληνικη επικρατεια και καθε επικράτεια της Ευρώπης...
Με ενοχλει αφανταστα να με θεωρουν υποπτο για τρομοκρατικη ενεργεια και να μου παιρνουν 10 δακτυλικά αποτυπωματα για να εξακριβώσουν την ταυτότητα μου...
Οπως με ενοχλει που ζητανε απο καθε ταξιδιώτη που θελει να τους επισκεφτει για λίγες μέρες, του κοσμου τις λεπτομέρειες για την προσωπικη του ζωή, καταπατώντας καθε ατομικό δικαίωμα και δεκάδες ελευθερίες...
Συν οτι ολες τους οι κρατικές και μυστικές υπηρεσίες σε φακελώνουν και αν θελήσουν και σε στοχοποιησουν μπορουν να σου κάνουν τη ζωή κόλαση!!!
Οταν η Βραζιλία το εκανε αυτο για τους Αμερικανούς πολίτες και εφάρμοσαν το μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λάβεις, οι Αμερικανοί θορυβήθηκαν πολυ.
Γιατί αραγε;
Σου εθιξαν το Αμερικα πασα μου!!!!!Δόκιμες οι παρατηρήσεις σας, αλλά το θέμα όσον αφορά το ταξιδιωτικό του θέμα έχει εξαντληθεί. Για politics μπορούμε να συζητάμε αλλού.