Μιλάω για ποσό της τάξης των 100ε(ακυρωτικα)/200ε(όλο).Γιατί ποσό αναφέρεσαι; Αξίζει τον κόπο να σου κάνουν μήνυση;
Μιλάω για ποσό της τάξης των 100ε(ακυρωτικα)/200ε(όλο).Γιατί ποσό αναφέρεσαι; Αξίζει τον κόπο να σου κάνουν μήνυση;
Εξαρτάται από το ξενοδοχείο.Κοίταξε αν αυτά για τα οποία ενδιαφέρεσαι δέχονται χρεωστική.καλησπέρα για να κανω κράτηση ξενοδοχειο Στο booking (εξωτερικο) θελω πιστωτικη η γινεται μ χρεωστική ; ξερω αρκετες-ους που κνουν και μ χρεωστική κ δν αντιμετωπίζουν προβλημα
τουλάχιστον μπορω ν χρησιμοποιησω αλλουνού πιστωτικη καρτα? η πρεπει η πιστωτική κάρτα που θ χρησιμοποιησω ν ναι δική μου με τ δικα μ στοιχεια?Εξαρτάται από το ξενοδοχείο.Κοίταξε αν αυτά για τα οποία ενδιαφέρεσαι δέχονται χρεωστική.
σ ευχαριστω παρα πολυυ, πολυ χρησιμα ολα οσα μου ανεφερες.. θα δοκιμασω πρωτα με την χρεωστικηΚαι εγώ με χρεωστική της Πειραιώς έκανα,παρόλο που ζητούσε πιστωτική,μου δέσμευσε το ποσό και η κράτηση επιβεβαιώθηκε.
Επίσης έχω κάνει και με πιστωτική άλλου ατόμου....άλλωστε στο σάιτ της Μπουκινγκ λέει..."Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα κάποιου άλλου, εφόσον έχετε την άδειά του. Σε αυτήν την περίπτωση, παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομα του κατόχου της κάρτας και ότι έχετε την άδειά του για τη χρήση της στο πεδίο "Ειδικά Αιτήματα" κατά την πραγματοποίηση της κράτησης."