Έχω και priority, θα βοηθήσει αυτό λίγο την κατάσταση??Αν μου ελεγες με πιθανοτητες θα εδινα ενα 90 τις εκατο να μην εχεις θεμα. Εχω χρησιμοποιησει την εταιρια πολλες φορες, εγω βεβαια ειμαι τυπικος με την καταλληλη max fly bag, και εχω δει ελαχιστους ελεγχους σε επιβατες με πανω κατω διαστασεις αποσκευων που αναφερεις.Βεβαια γινονται δειγματολειπτικα τοσο απο wizz αλλα και απο ryan, εστω αυτες τις λιγες φορες, ισως για να μην υπαρχει εφησυχασμος στον κοσμο.Το 60x 35 γινεται ευκολα 65x45 αν καταλαβες τι εννοω. Στη χειροτερη θα σου πουν να πας να τη δηλωσεις με το αντιστοιχο προστιμο οποτε απλα πανε λιγο νωριτερα για να μην τρεχεις.
Να κανω και εγω μια ερωτηση,γνωριζεις αν στο απλο ναυλο που δικαιουσε μονο μια carry on αποσκευη(δηλαδη τσαντα πλατης)αν επιτρεπετε και μικρη γυναικεια τσαντα ή οχι?να ξερω αν μπορω να τα παρω ξεχωρα ή το ενα μεσα στ αλλο....Περίεργο μου φαίνεται αυτό, καλησπέρα.
Σε κάθε περίπτωση -αν δεν έχεις ήδη κλείσει- έχεις δοκιμάσει να κλείσεις τα εισιτήρια μεμονωμένα;
Εκεί δε θα μπορεί να μη στο επιτρέψει.
Στον απλό ναύλο μόνο μια μικρή τσάντα που να χωράει κάτω από το κάθισμα, μέγιστων διαστάσεων 40Χ30Χ20. Είναι αυστηροί με αυτό.αν μπορω να τα παρω ξεχωρα ή το ενα μεσα στ αλλο
ok ευχαριστω για την απαντηση!ακομα μια απορια αν παρω αργοτερα βαλιτσα checked in 20kg ξερουμε σε τι διαστασεις πρεπει να ναι η βαλιτσα?γιατι απο το σιτε δε βγαζω ακρη....Στον απλό ναύλο μόνο μια μικρή τσάντα που να χωράει κάτω από το κάθισμα, μέγιστων διαστάσεων 40Χ30Χ20. Είναι αυστηροί με αυτό.
ok ευχαριστω για την απαντηση!ακομα μια απορια αν παρω αργοτερα βαλιτσα checked in 20kg ξερουμε σε τι διαστασεις πρεπει να ναι η βαλιτσα?γιατι απο το σιτε δε βγαζω ακρη....
Αυτε οι διαστασεις ειναι για μια αποσκευη?Γιατι στη σελιδα τους με μπερδευει γιατι τα αναφερει ως checked in luggage *up to 6 luggage* και μου δινει την εντυπωση οτι παει αθροιστικα149 x 119 x 171 cm*
Χωρίς να υπολογίζονται οι τροχοί, τα χερούλια κτλ στις διαστάσεις αυτές
Ισχύει ότι σου είπε ο ψηλός. Μπορείς να πάρεις μέχρι 6 βαλίτσες, δεν θα τις κάνουν παζλ μεταξύ φτιάχνοντας πολύγωνα για να δουν τις συνολικές διαστάσεις τους, ούτε θα τις ζυγίσουν μαζί. Η κάθε βαλίτσα προς παράδοση μπορεί να είναι μέχρι 149 x 119 x 171 cm και 32 κιλά, με το αντίστοιχο κόστος.Αυτε οι διαστασεις ειναι για μια αποσκευη?Γιατι στη σελιδα τους με μπερδευει γιατι τα αναφερει ως checked in luggage *up to 6 luggage* και μου δινει την εντυπωση οτι παει αθροιστικα