paefstra
Member
Προφανως εξαντληθηκε το priority. Σε καμια εταιρεια δεν μπορει να καλυψει ολους τους επιβατες. Συνηθως διατιθεται στους πρωτους 100.
Το priority δεν εμφανίζεται στο αρχικό στάδιο όπου σου έχει ως επιλογές το wizz plus, wizz go κλπ. Επιλέγεις αρχικά το "Basic" κ στη συνέχεια προσθέτεις το priority, σε επόμενο βήμα.Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Ετοιμάζω ταξιδάκι με wizzair και βλέπω πως μου δίνει μόνο τις εξής 3 επιλογές.
1. BASIC όπου σου δίνει μόνο την μικρή χειραποσκευή 40x30x20
2. WIZZ GO που εκτός από την μικρή επιτρέπει και δεύτερη χειραποσκευή 55x40x23 + ακόμα μια 20kg παραδοτέα για τσεκ ιν
3.WIZZ PLUS που στα παραπάνω η παραδοτέα είναι 32kg και κάποια άλλα σχετικά με τις επιλογές θέσεις.
Το ερώτημά μου είναι γιατί δεν υπάρχει επιλογή μόνο για την δεύτερη κλασική 10κιλη χειραποσκευή 55x40x23. Νόμιζα ότι μπορούσα να την επιλέξω με λίγα παραπάνω χρήματα όπως γίνεται στην ryanair αλλά το επόμενο πακέτο μου έχει μέσα και 20αρα βαλίτσα που δεν χρειάζομαι.
edit: Βλέπω πως αυτό που ψάχνω το ονομάζουν wizz priority αλλά δεν μου το εμφανίζει στις επιλογές κράτησης.
Φίλη είμαι αλλά εντάξει, όλα καλάΣας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Τελικά ο φίλος Earth Citizen έδωσε την λύση. Έπρεπε αρχικά να επιλέξω basic και σε επόμενο βήμα μου δίνει και την επιλογή priority.
Χαχαχα γράψε λάθος τότε φίλη μου.Φίλη είμαι αλλά εντάξει, όλα καλά
Καλό ταξίδι!
Φαντάζεσαι αν το κάνουν όλοι αυτό τι θα επικρατήσει στο αεροπλάνο;Καλημέρα.
Είμαστε δύο άτομα και προχώρησα σε δωρεάν check in χωρίς κράτηση θέσεων και μας έδωσε μακρινές θέσεις. Αν τελικά δεν δώσω το 30άρι για αλλαγή θέσεων θα μπορέσουμε να καθίσουμε μαζί αλλάζοντας με κάποιον συνεπιβάτη; Πρώτη φορά με την wizz και δεν ξέρω αν επιτρέπουν κάτι τέτοιο.
Τί θα πάθετε για 2-4 ώρες χωριστά;Καλημέρα.
Είμαστε δύο άτομα και προχώρησα σε δωρεάν check in χωρίς κράτηση θέσεων και μας έδωσε μακρινές θέσεις. Αν τελικά δεν δώσω το 30άρι για αλλαγή θέσεων θα μπορέσουμε να καθίσουμε μαζί αλλάζοντας με κάποιον συνεπιβάτη; Πρώτη φορά με την wizz και δεν ξέρω αν επιτρέπουν κάτι τέτοιο.