Ναι. Οσοι απαντουν για το τι θα εκαναν με ενηλικα συνταξιδιωτη, απαντουν για ενηλικα, οχι παιδια.Πιστεύεις ότι πρέπει να αγοράσω θέσεις για τις πτήσεις;
Ταξιδεύω με 2παιδια κ θα ήθελα να κάθονται δίπλα δίπλα με την μαμά τους
Ταξιδεψα και εγω περυσι με wizz Σοφια-Ντουμπαι, αλλα με χειραποσκευη. Στο αεροδρομιο της Σοφιας δεν ελεγξε κανεις τιποτα...Στο αεροδρομιο του Ντουμπαι μας εβαλαν να την τοποθετησουμε στην θηκη και οριακα χωρεσε! Για τις παραδοτεες αποσκευες (αν και εχω χρονια να ταξιδεψω με μεγαλη βαλιτσα) θεωρω οτι σημασιια εχει να μην υπερβαινεις τα 20kg και οχι το σχημα...Να περασεις καλα οπως και να εχει!Καλημέρα!
Θα ταξιδέψω με wizzair προς Ντουμπάι από Σόφια σε ένα μήνα από και αγόρασα μαζί με τα εισιτήρια την επιλογή της βαλίτσας 20 κιλών που την παραδίνεις στα γκισέ πριν την πτήση. Τώρα αυτή η βαλίτσα πρέπει να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις; Γιατί βρήκα ένα νούμερο, αλλά το θεώρησα υπερβολικό [ανώτατα: πλάτος 149, ύψος 119 και μήκος 171(!)] Η απλά σου λένε ας είναι όσο μεγάλη θες, αρκεί να μην υπερβαίνει τα 20 κιλά;
Αυτό που περιγράφει μοιάζει με ντουλάπα όχι με βαλίτσα... χαχαχαΚαλημέρα!
Θα ταξιδέψω με wizzair προς Ντουμπάι από Σόφια σε ένα μήνα από και αγόρασα μαζί με τα εισιτήρια την επιλογή της βαλίτσας 20 κιλών που την παραδίνεις στα γκισέ πριν την πτήση. Τώρα αυτή η βαλίτσα πρέπει να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις; Γιατί βρήκα ένα νούμερο, αλλά το θεώρησα υπερβολικό [ανώτατα: πλάτος 149, ύψος 119 και μήκος 171(!)] Η απλά σου λένε ας είναι όσο μεγάλη θες, αρκεί να μην υπερβαίνει τα 20 κιλά;
Πως ήτανε σαν πτήση; Τι να περιμένω;Ταξιδεψα και εγω περυσι με wizz Σοφια-Ντουμπαι, αλλα με χειραποσκευη. Στο αεροδρομιο της Σοφιας δεν ελεγξε κανεις τιποτα...Στο αεροδρομιο του Ντουμπαι μας εβαλαν να την τοποθετησουμε στην θηκη και οριακα χωρεσε! Για τις παραδοτεες αποσκευες (αν και εχω χρονια να ταξιδεψω με μεγαλη βαλιτσα) θεωρω οτι σημασιια εχει να μην υπερβαινεις τα 20kg και οχι το σχημα...Να περασεις καλα οπως και να εχει!
Χα,οντωςΑυτό που περιγράφει μοιάζει με ντουλάπα όχι με βαλίτσα
Το χειροτερο σε ολη τη φαση ηταν το αεροδρομιο της Σοφιας(βρωμικο και τραγικο)Πως ήτανε σαν πτήση; Τι να περιμένω;
καλημερα,Καλημέρα!
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω (εκτός λίγο περί ωραρίων, βλ. παρακάτω). Το legroom εμένα μου φαίνεται καλύτερο από της Ryanair.Οι αεροσυνοδοί φιλικότατες και προσεκτικές στη δουλειά τους, το διχτάκι στο κάθισμα ευρύχωρο, ενώ για το seat pitch δεν έχω σχόλιο καθώς (τυχαία) καθόμουν σε έξοδο κινδύνου. Η πτήση ήταν ακριβώς στην ώρα της. Χώρος στα ντουλάπια υπήρχε αρκετός. Οι τουαλέτες ήταν πεντακάθαρες.
ω τιτάνα, με wizz έπαθα το χειρότερο χουνέρι, τόσο χάλια που ντρέπομαι να το πώ!Λοιπόν πέταξα σήμερα το πρωί για πρώτη φορά με wizz air.