vlassis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περου-Χιλη
Ετσι νομίζω αλλά θα το μάθουμε σίγουρα στις 3/4 γιατί μία παρέα μου κατεβαίνει Παρασκευή βράδυ 2/4Τα 3 άτομα είναι σίγουρο?
Ετσι νομίζω αλλά θα το μάθουμε σίγουρα στις 3/4 γιατί μία παρέα μου κατεβαίνει Παρασκευή βράδυ 2/4Τα 3 άτομα είναι σίγουρο?
Και εμείς 2/4 πάμε. Έμαθα τελικά Οτι 3 άτομα είναι το όριο.Ετσι νομίζω αλλά θα το μάθουμε σίγουρα στις 3/4 γιατί μία παρέα μου κατεβαίνει Παρασκευή βράδυ 2/4
καλά να περάσετε!! αν μπορεσεις οταν γυρίσετε ενημέρωσε με για τα διαδικαστικά (λόγω covid).Και εμείς 2/4 πάμε. Έμαθα τελικά Οτι 3 άτομα είναι το όριο.
πλέον όχι..Πολυ ωραιο με το καλό....ναι παιδια ενημερωστε μας για τα διαδικαστικά....Μπας και ταξιδέψουμε γιατί δεν παλέυετε άλλο..
Επίσης στην επιστροφή στην Ελλάδα μπαίνεις καραντίνα?
Για αυστρια ισχυει αυτο,πηγες σ αλλο προορισμο και σε υποχρεωσαν για ffp2?Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει ήδη κάποιος φίλος, το καταθέτω για όσους πρόκειται να ταξιδέψουν με Wizz. Στις πτήσεις της δέχεται επιβάτες ΜΟΝΟ με μάσκες τύπου FFP2.
Προσωπική εμπειρία σε πρόσφατη πτήση πριν λίγες μέρες... Όσους δεν φορούσαν FFP2 κατά την επιβίβαση τους παρέπεμπαν κάπου παραπλεύρως να προμηθευτούν. Δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδο. Δεν ρώτησα κάποιον αλλά φαντάζομαι πως η αγορά μάσκας από εκεί δεν θα 'ναι στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Για Αυστρια ειναι υποχρεωτικο βαση κρατικης οδηγιας.Για αυστρια ισχυει αυτο,πηγες σ αλλο προορισμο και σε υποχρεωσαν για ffp2?
Από Αυστρία γύρισα με Wizz, πήγα με την Aegean και με αυτήν δεν υπήρχε περιορισμός στον τύπο μάσκας.Για αυστρια ισχυει αυτο,πηγες σ αλλο προορισμο και σε υποχρεωσαν για ffp2?