What? Πού είναι αυτό; Γιατί πας εκεί;

MVSylvia

Member
Μηνύματα
697
Likes
2.856
Συμφωνώ γενικά με τον τρόπο προσέγγισής σου, αν και θα πρέπει εδώ να συνυπολογισουμε ότι αναμεσα στα άτομα τα οποία μπορεί να κάνουν άκρως κουλά (ή και ενίοτε κακεντρεχη) σχόλια για τις ταξιδιωτικές μας επιλογές είναι συχνά και τα μέλη της οικογένειάς μας (γονείς/αδέλφια), τα οποία όμως είναι ισως λιγο δύσκολο να μην τα ενημερώνουμε για το πού θα πάμε....
Σιγουρα αλλα κ ακομα κ ετσι εκπαιδευονται. Αμα εισαι καθετος κ απλως ανακοινωνεις χωρις να αφηνεις περιθωρια ή προσεγγιζοντας με χιουμορ την κατασταση.
 

James

Member
Μηνύματα
1.015
Likes
5.438
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν ξέρω αν μπαίνει σε αυτή την κατηγορία αλλά:

Γυρίζοντας από μια εκδρομή στη Δημητσάνα μία γνωστή ήθελε να με ρωτήσει πώς πέρασα μιας και δεν είχε ξανακούσει το μέρος. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γνωστή: Πώς πέρασες Μάνο στα Δημήτσανα?
Εγώ: Στη! Στη!
Γ: Α ναι, σωστά! Πώς πέρασες στη Δημήτσανα?
Ε: ...
 

John Davilla

Member
Μηνύματα
66
Likes
583
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εμένα με ρώτησαν στο πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό, όταν έκλεινα για Βαρσοβία εν έτη 2016. Η Πολωνία δεν ήταν τότε δημοφιλής προορισμός ακόμα για αρκετούς στην Ελλάδα και είχαν στη μνήμη την πτώση του κομμουνισμού στη χώρα και τους οικονομικούς μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα τη δεκαετία του 90'. Άκουσα ερωτήσεις Που είναι αυτό; Τι έχει εκεί και πας; Δεν έχει φτώχεια; Γιατί δεν πας καλύτερα Ρώμη, Βαρκελώνη, Άμστερνταμ, Λονδίνο κλπ.
Τελικά η Πολωνία, που την έχω επισκεφθεί δις, είναι μία πανέμορφη χώρα η οποία ίσως είναι η πιο αναπτυσσόμενη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.
Παρόμοιες ερωτήσεις άκουσα για το Ζάγκρεμπ το 21.
 

MarieAries

Member
Μηνύματα
231
Likes
1.569
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Αφρική
Εγώ το ακούω συνέχεια, οπότε 1) δεν λέω που θα πάω γιατί όλοι φέρνουν την καταστροφή, 2) όταν επιστρέφω δε λένε τιποτα γιατί δε σηκώνω και πολλά πολλά 😅
Οι περισσότεροι το χουν πάρει απόφαση ότι θα πάω σε κουλό μερος και πλέον τίποτα δεν τους φαίνεται περιέργο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.551
Μηνύματα
900.707
Μέλη
39.283
Νεότερο μέλος
pit7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom