maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Πες μου ειλικρινά πως έκανες την νοητή σύνδεση Ομπάμα-Β.Κορέα-Κούβα;Αφού δεν έχω άδικο το ξέρεις και εσύ βαθιά μέσα σου αλλά δεν το παραδέχεσαι.
Πες μου ειλικρινά πως έκανες την νοητή σύνδεση Ομπάμα-Β.Κορέα-Κούβα;Αφού δεν έχω άδικο το ξέρεις και εσύ βαθιά μέσα σου αλλά δεν το παραδέχεσαι.
Δεν φταιω εγω. Εγω απλα κανω δεξι κλικ για να βαλω τονους στις λεξεις και αυτο τα βαζει οπως να ναι
Είναι κινητός ο Ομπάμα το επιβεβαιώνω και εγώ ......
Για τον κουβά δεν είμαι σίγουρος .....
Και στις 3 αυτές(Βάλε Ομπαμα=USA) περιπτώσεις βλέπουμε απαγορεύσεις στο ίντερνετ.Πες μου ειλικρινά πως έκανες την νοητή σύνδεση Ομπάμα-Β.Κορέα-Κούβα;
Αλλο η κουβα του 2011 και αλλου πριν το 1991. Επισης το μελος μαλλον ειναι ο yorgos απο οτι καταλαβα και ειναι Ελληνας στην Κουβα. Τωρα δεν ξερω αν υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση σε Κουβανους και Ξενους. Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια μιας και οσα λεω ειναι καθαρα απο υποθεσεις,διαβασματα κλπ μιας και δεν εχω παει ποτες κουβα.Εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις η καθεμία.Μην τα κουβαδιάζεις όλα σε ένα.
Επίσης έχουμε εδώ μέλος που γράφει ελεύθερα ότι θέλει από την Κούβα.Δεν είδα ούτε να τον συλλαμβάνουν ούτε να μην μπορεί να μας διαβάσει.Το βασικό πρόβλημα της Κούβας είναι το κόστος του διαδικτύου κι όχι οι απαγορεύσεις.
Πολύ αμφιβάλλω ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν υπέγραψαν.Μόνο η Γερμανία, η Ολλανδία, η Κύπρος, η Εσθονία και η Σλοβακία δεν την υπέγραψαν φοβούμενες προφανώς τις αντιδράσεις των πολιτών τους.
Νομίζω συμφωνώ μαζί σου, μου φανήκε εξίσου αυθαίρετο συμπέρασμα του συγγραφέα.Πολύ αμφιβάλλω ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν υπέγραψαν.
Εδώ κάνουν άλλα κι άλλα τις αντιδράσεις για την υπογραφή του ACTA θα φοβόντουσαν;