panpan
Member
Πας γκισέ και κάνεις τσεκ ιν.
Απο 2 ωρες εως 40'. Προσεξε μονο το οριο της πυλης..μεχρι 30' πριν να εισαι εκει..Ξερει κανεις ποση ωρα πριν μπορω να παραδοσω τις αποσκευες?
Αν πας σ'αυτό το χρονικό διάστημα στην Βαρκελώνη το ποιο πιθανό είναι να χάσεις την πτήση.Σήμερα χρειάστηκε 55 λεπτά για να κάνεις τσεκ ιν και να παραδώσεις βαλίτσα,συν τον χρόνο που χρειάζεσαι για έλεγχο χειραποσκευής,συν τον χρόνο45 με 60 λεπτά πριν την πτήση
Ναι
Στην ουσία είναι η ίδια εταιρία.Έχουν ενωθεί τρεις εταιρίες σε μια και χρησιμοποιούνΚαλησπέρα! Έχω κλείσει τα εισιτήρια απο το airtickets για βαρκελώνη απο Αθήνα με iberia με βαλίτςα! Όμως στο επίσημο site τις ίδιες ώρες και μέρες δείχνει να πετάει αεροπλάνο της vueling! Τι να συμβαίνει άραγε; Έχω λίγο ανησυχήσει με τα σχόλια που έχω διαβάσει για την vueling!
Εγω θα ελεγα μακαρι! Πολυ καλυτερη η Vueling απο την καταντια της Iberia...Δηλαδή όπως αντιλαμβάνομαι υπάρχει περίπτωση να έχεις πληρώσει ειςιτήριο για iberia και να ταξιδέψεις με low cost εταιρία της!
Καλησπέρα! Ταξιδεύω και εγω με τον ίδιο τρόπο, έκλεισα με iberia και έγινε vueling!Καλησπέρα και από μένα. Μετά από προσεκτική ανάγνωση είμαι στο 90% να μετακινηθώ με το πακέτο των εισιτηρίων. Έχω τις εξής ερωτήσεις. Θα είμαστε 2 άτομα οπότε αυτό το Τ10 ισχύει για 5 μετακινήσεις σύνολο και για τους 2 στην ζώνη 1. (πείτε μου αν κατάλαβα καλά). όπως κατάλαβα για μετεπιβίβαση στο μετρό δεν ακυρώνω ξανά.
1. Αν από μετρό μπω σε λεωφορείο την ξαναχτυπάω;
2. Αυτό το εισιτήριο είναι σαν "κάρτα" που αφαιρεί διαδρομές; Μετά ξαναγεμίζω ή παίρνω άλλο;
3. Φτάνω το πρωί 06,40 στις 14/8 θα μπορώ να το προμηθευτώ από αεροδρόμιο ή θα είναι κλειστά;
4. Πώς καταλαβαίνω αν κάτι δεν είναι ζώνη 1 πλέον. Υπάρχει ειδική σήμανση;
5. Φτάνω με iberia (η πτήση εξυπηρετείτε με vueling) και το ξενοδοχείο μου είναι δίπλα στην στάση Llacuna του μετρό L4. Το Terminal μου είναι το 1. για να πάρω αυτό το λεωφορείο για κέντρο και που μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα εισιτήρια που πηγαίνω; Και πώς λέγεται να ψάξω να βρω την διαδρομή στο ίντερνετ
6. Τέλος αν πάρει κάποιος την πενθήμερη κάρτα μετακίνησης από την μέρα που παραλαμβάνει αρχίζει να ισχύει;
Αυτά τα λίγα για αρχή.....