paefstra
Member
Απο pc καντε απενεργοποιηση της συνδεσης μεσω fb και περαστε κανονικους κωδικους για να λυσετε το προβλημα συνδεσιμοτητας. Εγω ετσι το ελυσα μηνες πριν και μπαινω απο το κινητο με κωδικους.
Απο pc καντε απενεργοποιηση της συνδεσης μεσω fb και περαστε κανονικους κωδικους για να λυσετε το προβλημα συνδεσιμοτητας. Εγω ετσι το ελυσα μηνες πριν και μπαινω απο το κινητο με κωδικους.
Η σελίδα σύνδεσης είναι αυτή:Σχετικά με τη 2η φωτογραφία στο pc, δεν μου βγάζει την επιλογή στην οθόνη για να μπορέσω να συνδεθώ. Mηπως μπλοκάρει την ιστοσελίδα το antivirus ή μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος;
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, οκ, στο κινητό μάλλον κάτι δεν κάνω καλά, στο pc όμως όταν googlάρω την ιστοσελίδα, γιατί δεν εμφανίζει καθόλου το εικονίδιο της σύνδεσης/εγγραφής;Η σελίδα σύνδεσης είναι αυτή:
VOLOTEA | Φτηνές πτήσεις, προσφορές και αεροπορικά εισιτήρια για την Ευρώπη
Στο κινητό το μήνυμα παραπέμπει να μπεις με την εφαρμογή του facebook, εσύ μπαίνεις με τον browser.
Επίσης κλείσε adblock ή συναφή προγράμματα και αν έχεις ενεργοποιημένη την ενισχυμένη προστασία από ιχνηλάτες, κάνε κλικ στην ασπίδα και κλείσε την. Εννοείται καθάρισμα κρυφής μνήμης και αποδοχή cookies τρίτων, πριν οτιδήποτε άλλο.
Ναι φυσικα και μπορεις, απο την ημέρα που λήγει αν θυμάμαι καλά εχεις περιθώριο , ακυρωνοντας την αυτόματη ανανέωση συνδρομης, κατι πολύ βασικό.Μπορώ να το απενεργοποιήσω μέσα στις επόμενες 15 μέρες που λέει, χωρίς να έχω κάποιο penalty και χωρίς να πληρώσω το 50άρι για την ετήσια συνδρομή;
1) Παρακολουθω συστηματικα τις Αυγουστιατικες και πασχαλινες τιμες απο περσι. Για το καλοκαιρι δεν κανει καμια ξαφνικη προσφορα ποτε, αλλα οι τιμες αλλαζουν καθε εβδομαδα αναλογα με τη ζητηση. Ετσι ειδα ξαφνικα τον Ιουλη εισιτηριο για Γαλλια τον Αυγουστο! με 25 ευρω και το τσιμπησα.1) Λογικά θα έχω την εκπτωση διαθέσιμη από 28/02-13/03 και δε ξέρω αν αξίζει να την ξοδέψω σε καμιά πτήση Αθήνα-Κρήτη πχ. Πέρυσι αρχές Αυγούστου τελευταία στιγμή με sky express βρήκα τιμές παραπλήσιες με αυτές που βλέπω τώρα volotea.
2) Άλλη επιλογή θα ήταν το Βαλένθια/Μαδρίτη-'Ολμπια για 4ημερο τον Ιούλιο, αλλά δε ξέρω αν αξίζει.
Ακυρη η Σαρδηνια, γιατι η Ραιαν εκανε τις πτησεις σαλατα. Εκλεισα για Μασσαλια, αυτη η αγορα του μεγκα βολοτεα με ενα 10ρικο εχει βγαλει τα λεφτα της με περιπου 6 βαλιτσες ως τωρα και δεν ξερω ποσες εκπτωσεις. Μακαρι να ξαναβγαλει τετοια προσφορα να ξαναγινω μεγκα.Ευχαριστώ! Μάλλον για κανα 20ευρω Μπιλμπαο με κόβω άρα
Σαρδηνία άμα πάω θα πάω για τη θάλασσα όπου έχω ακούσει τα καλύτερα, οπότε θέλω να είναι χοτ σήζον (το χοτ κυριολεκτικά, διότι είμεθα και μεσόγειες).