Volotea Volotea

paefstra

Member
Απο pc καντε απενεργοποιηση της συνδεσης μεσω fb και περαστε κανονικους κωδικους για να λυσετε το προβλημα συνδεσιμοτητας. Εγω ετσι το ελυσα μηνες πριν και μπαινω απο το κινητο με κωδικους.

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία-Ελβετία
Απο pc καντε απενεργοποιηση της συνδεσης μεσω fb και περαστε κανονικους κωδικους για να λυσετε το προβλημα συνδεσιμοτητας. Εγω ετσι το ελυσα μηνες πριν και μπαινω απο το κινητο με κωδικους.

Ούτε από το κινητό μου μπορώ να συνδεθώ αλλά ούτε και από τον υπολογιστή.
Αυτό μου βγάζει στον υπολογιστή
IMG_20221221_112520.jpg

Και αυτό στο κινητό
Screenshot_2022-12-21-11-32-51-817_com.android.browser.jpg

Σχετικά με τη 1η φωτογραφία στο pc, δεν μου βγάζει την επιλογή στην οθόνη για να μπορέσω να συνδεθώ. Mηπως μπλοκάρει την ιστοσελίδα το antivirus ή μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος;

Last edited:

adiaforos

Member
Σχετικά με τη 2η φωτογραφία στο pc, δεν μου βγάζει την επιλογή στην οθόνη για να μπορέσω να συνδεθώ. Mηπως μπλοκάρει την ιστοσελίδα το antivirus ή μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος;
Η σελίδα σύνδεσης είναι αυτή:
VOLOTEA | Φτηνές πτήσεις, προσφορές και αεροπορικά εισιτήρια για την Ευρώπη
Στο κινητό το μήνυμα παραπέμπει να μπεις με την εφαρμογή του facebook, εσύ μπαίνεις με τον browser.
Επίσης κλείσε adblock ή συναφή προγράμματα και αν έχεις ενεργοποιημένη την ενισχυμένη προστασία από ιχνηλάτες, κάνε κλικ στην ασπίδα και κλείσε την. Εννοείται καθάρισμα κρυφής μνήμης και αποδοχή cookies τρίτων, πριν οτιδήποτε άλλο.

Last edited:

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία-Ελβετία
Η σελίδα σύνδεσης είναι αυτή:
VOLOTEA | Φτηνές πτήσεις, προσφορές και αεροπορικά εισιτήρια για την Ευρώπη
Στο κινητό το μήνυμα παραπέμπει να μπεις με την εφαρμογή του facebook, εσύ μπαίνεις με τον browser.
Επίσης κλείσε adblock ή συναφή προγράμματα και αν έχεις ενεργοποιημένη την ενισχυμένη προστασία από ιχνηλάτες, κάνε κλικ στην ασπίδα και κλείσε την. Εννοείται καθάρισμα κρυφής μνήμης και αποδοχή cookies τρίτων, πριν οτιδήποτε άλλο.
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, οκ, στο κινητό μάλλον κάτι δεν κάνω καλά, στο pc όμως όταν googlάρω την ιστοσελίδα, γιατί δεν εμφανίζει καθόλου το εικονίδιο της σύνδεσης/εγγραφής;

Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη - Μπόρα Μπόρα
Καλησπέρα. Μπήκα για να κλείσω εισιτήριο με την Volotea και στη διαδικασία μου έβγαλε "δοκιμάστε το Megavolotea δωρεάν". Το επέλεξα και προχώρησα στην κράτηση. Μπορώ να το απενεργοποιήσω μέσα στις επόμενες 15 μέρες που λέει, χωρίς να έχω κάποιο penalty και χωρίς να πληρώσω το 50άρι για την ετήσια συνδρομή; Ευχαριστώ

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μπορώ να το απενεργοποιήσω μέσα στις επόμενες 15 μέρες που λέει, χωρίς να έχω κάποιο penalty και χωρίς να πληρώσω το 50άρι για την ετήσια συνδρομή;
Ναι φυσικα και μπορεις, απο την ημέρα που λήγει αν θυμάμαι καλά εχεις περιθώριο , ακυρωνοντας την αυτόματη ανανέωση συνδρομης, κατι πολύ βασικό.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Επειδή δεν είμαι τόσο συνεπής στην παρακολούθηση τιμών, έχουμε καμιά ιδέα αν οι τιμές που βλέπουμε τώρα για καλοκαίρι είναι καλές ή αν θα τις ρίξει σε κανα διβδόμαδο ας πούμε;
Λογικά θα έχω την εκπτωση διαθέσιμη από 28/02-13/03 και δε ξέρω αν αξίζει να την ξοδέψω σε καμιά πτήση Αθήνα-Κρήτη πχ. Πέρυσι αρχές Αυγούστου τελευταία στιγμή με sky express βρήκα τιμές παραπλήσιες με αυτές που βλέπω τώρα volotea. Άλλη επιλογή θα ήταν το Βαλένθια/Μαδρίτη-'Ολμπια για 4ημερο τον Ιούλιο, αλλά δε ξέρω αν αξίζει.

Κάτι ακόμη, αν κλείσω από τώρα (megavoloteus) ταξίδι για τον Ιούλιο/Αύγουστο, όπου θα έχω ακυρώσει τη συνδρομή, θα ισχύει ο μεγκα-ναύλος ε;

paefstra

Member
1) Λογικά θα έχω την εκπτωση διαθέσιμη από 28/02-13/03 και δε ξέρω αν αξίζει να την ξοδέψω σε καμιά πτήση Αθήνα-Κρήτη πχ. Πέρυσι αρχές Αυγούστου τελευταία στιγμή με sky express βρήκα τιμές παραπλήσιες με αυτές που βλέπω τώρα volotea.
2) Άλλη επιλογή θα ήταν το Βαλένθια/Μαδρίτη-'Ολμπια για 4ημερο τον Ιούλιο, αλλά δε ξέρω αν αξίζει.
1) Παρακολουθω συστηματικα τις Αυγουστιατικες και πασχαλινες τιμες απο περσι. Για το καλοκαιρι δεν κανει καμια ξαφνικη προσφορα ποτε, αλλα οι τιμες αλλαζουν καθε εβδομαδα αναλογα με τη ζητηση. Ετσι ειδα ξαφνικα τον Ιουλη εισιτηριο για Γαλλια τον Αυγουστο! με 25 ευρω και το τσιμπησα.
Μολις βρεις κατι που σ αρεσει να το παρεις.

2) Εκλεισα Πασχα για Σαρδηνια. Οι τιμες ειναι λογικες και δεν θα εχει κοσμο. Εγω Ιουλη δεν θα πηγαινα, οπως δεν θα πηγαινα Ιουλη στη Μυκονο.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Ευχαριστώ! Μάλλον για κανα 20ευρω Μπιλμπαο με κόβω άρα :haha:
Σαρδηνία άμα πάω θα πάω για τη θάλασσα όπου έχω ακούσει τα καλύτερα, οπότε θέλω να είναι χοτ σήζον (το χοτ κυριολεκτικά, διότι είμεθα και μεσόγειες).

paefstra

Member
Ευχαριστώ! Μάλλον για κανα 20ευρω Μπιλμπαο με κόβω άρα :haha:
Σαρδηνία άμα πάω θα πάω για τη θάλασσα όπου έχω ακούσει τα καλύτερα, οπότε θέλω να είναι χοτ σήζον (το χοτ κυριολεκτικά, διότι είμεθα και μεσόγειες).
Ακυρη η Σαρδηνια, γιατι η Ραιαν εκανε τις πτησεις σαλατα. Εκλεισα για Μασσαλια, αυτη η αγορα του μεγκα βολοτεα με ενα 10ρικο εχει βγαλει τα λεφτα της με περιπου 6 βαλιτσες ως τωρα και δεν ξερω ποσες εκπτωσεις. Μακαρι να ξαναβγαλει τετοια προσφορα να ξαναγινω μεγκα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom