Υπάρχει περιθώριο χρόνου στην αποδοχή ή όχι της καινούργιας πτήσης? Θέλω λιγάκι να το σκεφτώ και να δω πώς θα οργανωθώ, αλλά δεν έχω χρόνο τώρα. Αν αφήσω το μέιλ αναπάντητο, θα κάνει μόνο του αποδοχή μετά από κάποιο διάστημα?Οσοι κλεισαμε και ειχαμε αλλαγη ωρας πτησης δικαιουμαστε refund ολο το ποσο, δηλαδη και τα 50 που εδωσαν δωρο.
Εγω επελεξα να τα παρω σε credit με προσαυξηση 20%, η οποια ισχυει και για τα ολιγα εξτρα που ειχα δωσει. Ετσι το δωρο απο 50 ευρω πηγε στα 65 ευρω και με διαρκεια 12 μηνες. Τωρα μπορω να κλεισω στους επομενους 12 μηνες περισσοτερα εισιτηρια απο δυο αν ειναι σε προσφορα και με ανεση 12 μηνων.
. Τοσες μερες ειδα οτι αυτοματα εβγαλαν νεα ωρα πτησης αλλα οι επιλογες για refund η credit εμειναν ενεργες.Υπάρχει περιθώριο χρόνου στην αποδοχή ή όχι της καινούργιας πτήσης? Θέλω λιγάκι να το σκεφτώ και να δω πώς θα οργανωθώ, αλλά δεν έχω χρόνο τώρα. Αν αφήσω το μέιλ αναπάντητο, θα κάνει μόνο του αποδοχή μετά από κάποιο διάστημα?
????????????Επανηλθε το δωρακι 15 ευρω για οποιον πρωτοκλεισει απο την εφαρμογη
VOLOTEA | Kανε κρατηση απο το κινητο σου και κερδισε χρηματα
Σημερα το ποσταραν στα social media οπου και το βρηκα. Χαζοι ειναι?????????????
Μόνο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται από την επίσημη εφαρμογή της Volotea από 17 σε 19 Αύγουστος 2022 για iOS ή Android, μόνο για την πρώτη κράτηση που θα κάνεις μετά την εγγραφή σου και εφόσον η συνολική αξία της κράτησης υπερβαίνει τα 15€. Η πίστωση Volotea ισχύει για 365 ημέρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε ναύλο, φόρο ή χρέωση.