paefstra
Member
Ειχα πλκτρολογησει λαθος το email μου. Ηρθε σημερα η επιβεβαιωση Αυτα παθαινεις οταν βλεπεις εισιτηριο με 1 ευρω
...Εσείς δηλαδή κυρία μου, το "αφηνίασα" που είχα γράψει σαν σχόλιο πιο πριν, το κάνατε πραγματικότητα..Ειχα πλκτρολογησει λαθος το email μου. Ηρθε σημερα η επιβεβαιωση Αυτα παθαινεις οταν βλεπεις εισιτηριο με 1 ευρω
Ειχα πλκτρολογησει λαθος το email μου. Ηρθε σημερα η επιβεβαιωση Αυτα παθαινεις οταν βλεπεις εισιτηριο με 1 ευρω
Παιδιά εχετε γινει μελη Supervolotea? Γι αυτο σας βγαζει τοσο καλες προσφορες?Πολυ αργα για εμενα βεβαια να βρω καποια καλη προσφορα για το καλοκαιρι αλλα μου κανουν εντυπωση οι τιμες που λετε!Απο Αθηνα δεν εχει κάτι τέτοιο γιατί απλα δεν εχει με ενα ευρω απο Αθήνα. Ψάξε να φύγεις απο αλλού π.χ. Λευκαδα - Ζάκυνθο ίσως κατι γίνεται
Εγώ όχι, απλά όταν έβγαλα οι προσφορές ίσχυαν για όλους, για λίγο. Υπομονή και μάτια ανοιχτάΠαιδιά εχετε γινει μελη Supervolotea? Γι αυτο σας βγαζει τοσο καλες προσφορες?Πολυ αργα για εμενα βεβαια να βρω καποια καλη προσφορα για το καλοκαιρι αλλα μου κανουν εντυπωση οι τιμες που λετε!
Επειδη ειμαι νεο μελος μπορειτε να μου πειτε και κανενα αλλο site που βγαζει τετοιες προσφορες να μπαινω να τσεκαρω? Thanks!Εγώ όχι, απλά όταν έβγαλα οι προσφορές ίσχυαν για όλους, για λίγο. Υπομονή και μάτια ανοιχτά
Να μπαίνεις εδώ στο φόρουμ, τα τσακάλια ανεβάζουν τις προσφορές πιο γρήγορα και από τα newsletters των εταιρειών Σοβαρά, εγώ έτσι τα έκλεισα εκίνο το βράδυ. Και φυσικά εγγράψου στα newsletter της Ryan, Volotea, Vueling, Easyjet,Wow, Air Baltic, Wizz air, Tsansavia, Mistral, Scoot και όσες άλλες μπορείς να βρειςΕπειδη ειμαι νεο μελος μπορειτε να μου πειτε και κανενα αλλο site που βγαζει τετοιες προσφορες να μπαινω να τσεκαρω? Thanks!
Ευχαριστω πολυ!!Να μπαίνεις εδώ στο φόρουμ, τα τσακάλια ανεβάζουν τις προσφορές πιο γρήγορα και από τα newsletters των εταιρειών Σοβαρά, εγώ έτσι τα έκλεισα εκίνο το βράδυ. Και φυσικά εγγράψου στα newsletter της Ryan, Volotea, Vueling, Easyjet,Wow, Air Baltic, Wizz air, Tsansavia, Mistral, Scoot και όσες άλλες μπορείς να βρεις