Μάλλον ψάχνεις λάθος, αλλά πρέπει να δώσεις πιο συγκεκριμένο παράδειγμα αν θες πιο συγκεκριμένη απάντηση....Εγώ έχω μια απορία για αυτές τις σελίδες που σίγουρα κάποιος θα μπορεί να μου την λύσει.
Μπαίνω πχ στην viva travel, airtickets κλπ και βρίσκω για παράδειγμα μια πτήση που με ενδιαφέρει την οποία εκτελεί η swiss air. Αν μπω στην σελίδα της swiss όμως δεν εμφανίζει ως διαθέσιμη την συγκεκριμένη πτήση. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Οι εταιρίες αυτές όπως η viva κλπ κλείνουν κάποια εισιτήρια από τις αντίστοιχες αεροπορικές και τα δεσμεύουν με αποτέλεσμα να μην φαίνονται διαθέσιμα στις αεροπορικές εταιρίες;
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός με την διατύπωση του ερωτήματος.
Μα δεν ψάχνεις για το ίδιο πράγμα - στη μια περίπτωση ψάχνεις για ένα σκέλος ενός εισιτηρίου μετ' επιστροφής, και στην άλλη περίπτωση για ένα εισιτήριο one-way. Εντελώς διαφορετικοί κανόνες διαθεσιμότητας.Δίκιο έχεις! Θα δώσω λοιπόν ένα παράδειγμα:
Πτήση Αθήνα Δουβλίνο με επιστροφή. Το airtickets δείχνει πτήση επιστροφής με swiss και η συνολική τιμή Αθήνα Δουβλίνο με Lufthansa και επιστροφή με swiss είναι 234.06 σε economy seat.
airtickets.gr
Όταν μπαίνω στην σελίδα της swiss για να δω μόνο την πτήση της επιστροφής δείχνει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε economy θέση για την ίδια ακριβώς πτήση.
Book SWISS flights
Συγγνώμη κιόλας παιδιά που παραθέτω παράδειγμα από airtickets στο νήμα του viva travel αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου ανοίγει το viva για κάποιο λόγο και η ερώτηση αφορά γενικά σε όλες τις σελίδες αυτού του είδους.