VIKING HELLAS-Πτήσεις γιά Μάντσεστερ καί Ιράκ

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.932
Likes
52.224
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Με επιστροφή είναι, και το φέρετρο δώρο.
 

Alexandros_T

Member
Μηνύματα
159
Likes
373
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αν συνδυάσει κανείς τη Βαγδάτη με μια εβδομάδα Καμπούλ και ένα 3ήμερο Μογκαντίσου? Το πακέτο θα μπορούσε να λέγεται ''πανόραμα αμερικανικής απελευθερωτικής επέμβασης'' και να περιλαμβάνει όλα όσα λέει ο φίλος joss παραπάνω
Τέλειο οργανωμένο ταξίδι,. Ελπίζω να το συμπεριλάβουν τα γνωστά ταξιδιωτικά γραφεία στα adventure trips.
 

eva kas

Member
Μηνύματα
961
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Αν συνδυάσει κανείς τη Βαγδάτη με μια εβδομάδα Καμπούλ και ένα 3ήμερο Μογκαντίσου? Το πακέτο θα μπορούσε να λέγεται ''πανόραμα αμερικανικής απελευθερωτικής επέμβασης'' και να περιλαμβάνει όλα όσα λέει ο φίλος joss παραπάνω

χαχχαχα!καλη η προταση σου!
εγω λεω να κανουμε αυτο το ταξιδακι το πασχα.........και αντι για αρνακι να σουβλισουν εμας!!!
 

gdemo

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
δεν θα συμφωνήσω

με το άρθρο, διότι:
έκανα το λάθος να επιλέξω να ταξίδεψω με Viking Hellas, αφου είδα προσφορά 100? απο φρανκφουρτη-αθήνα, 2 μέρες πριν ταξιδέψω. Περιμένοντας 7 ώρες στο αεροδρομιο της φρανκφούρτης λόγω κακοκαιρίας την 21η Δεκεμβρίου, τελικά επιβιβάζομαι τα μεσάνυχτα. Το αεροπλάνο πολυ μικρό κ στενό για 3 περίπου ωρες και τόσους πολλους επιβάτες. Ημουν η μόνη Ελληνίδα, να σημειώσω και ολοι αλλοι Ιρακινοί. Φτάνοντας στην Αθήνα, περίμενα άδικα τη 20kg βαλίτσα μου, αφου είχα...σχεδόν τα πάντα! γιατί ήμουν για 1 μήνα Γερμανία. Κάνω report για τη χαμένη βαλιτσούλα μου, αισιοδοξόντας πως θα έρθει την άλλη μέρα σπίτι μου. Ε, τους πέρνω κάθε μέρα τηλ. μου λένε να πάρω αεροδρομιο, το αεροδρόμιο λέει να παρω τη Viking, γενικά μου χουν σπάσει τα νεύρα και η βαλιτσα μου πιστέυω πως είναι στο Ιράκ.
Εχουν περάσει 15 μέρες απο τότε. Τι με συμβουλευετε να κάνω, να περιμένω και άλλο μήπως βρεθεί ή να προχωρήσω για αποζημείωση??


Την Αθήνα με το Μάντσεστερ, με τρεις τακτικές εβδομαδιαίες πτήσεις, συνδέει από την 1η Φεβρουαρίου 2010 η Viking Hellas Airlines, η ελληνική αεροπορική εταιρεία που ανήκει στον όμιλο της Viking.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία προσφέρει απευθείας σύνδεση με τρεις προορισμούς του Ιράκ, τη Βαγδάτη, το Ερμπίλ και τη Σουλεϊμανία.

Με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 59 ευρώ (απλή μετάβαση), συμπεριλαμβανομένων των τελών και φόρων αεροδρομίου, η Βόρεια Αγγλία γίνεται για πρώτη φορά τόσο προσιτή στο ελληνικό επιβατικό κοινό, καθώς μέχρι σήμερα οι πτήσεις προς τη συγκεκριμένη περιοχή απαιτούσαν τουλάχιστον μία αλλαγή αεροσκάφους με άλλους ευρωπαϊκούς αερομεταφορείς.

Παράλληλα, με τη σύνδεση της Αθήνας με τη Βαγδάτη, το Ερμπίλ και τη Σουλεϊμανία, η Viking Hellas Airlines καλύπτει την αυξημένη ζήτηση, κυρίως από επιβάτες του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας λειτουργικές και γρήγορες ανταποκρίσεις μέσω της Αθήνας προς το Ιράκ.

Οι πτήσεις από την Αθήνα προς το Μάντσεστερ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με υπερσύγχρονα αεροσκάφη Boeing 737-300 του ομίλου Viking, ενώ από την άνοιξη του 2010, η Viking Hellas Airlines θα πετάει με νέα ιδιόκτητα τελευταίας τεχνολογίας Αirbus 320.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Viking Hellas Airlines έχει συνάψει συμφωνίες με την Olympic Air και την Aegean Airlines ώστε να προσφέρει λειτουργικές συνδέσεις με το δίκτυο της Αθήνας, παρέχοντας στους επιβάτες της τη δυνατότητα να ταξιδεύουν από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με προορισμούς πόλεις και νησιά της Ελλάδας, όπως επίσης και την ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.

Ο Roger Gatt, Εμπορικός Διευθυντής της Viking Hellas Airlines, αναφορικά με τα νέα δρομολόγια, δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε τις πρώτες τακτικές πτήσεις μας από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το Μάντσεστερ. Αναμένουμε ότι η συγκεκριμένη σύνδεση θα αποδειχθεί μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιλογή για εμάς. Επίσης, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ώστε να βελτιώσουν τις ταξιδιωτικές επιλογές από την Ελλάδα προς τα βόρεια της Αγγλίας και πιο πέρα.


Πηγή: Capital.
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Εδώ είναι ο ευρωπαϊκός κανονισμός για τα δικαιώματα των επιβατών. Αποσκευές - Αεροπορικά μέσα

Σε ποια τηλέφωνα καλείς; Του τηλεφωνικού κέντρου της Viking βλέπω ότι είναι το 0046 8 546 03000 ενώ τα Lost&Found στο αεροδρόμιο: 210 3530585 (Goldair).
 

gdemo

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλα τελικά θα προχωρήσω για τη διαδικασία αποζημείωσης. Ξέρει κανείς με ποιό τρόπο μπορώ να πάρω όλο το ποσό των 1220?? Είχα παραπάνω, αλλα τουλάχιστον να μην αδικηθώ και σε αυτό!!
Η Viking που λέτε, είναι η χειρότερη. Πάρα πολλοι έχουν χάσει τις βαλίτσες τους και μετά αντε να τους βρείς στο τηλέφωνο. ΜΑΚΡΙΑΑ!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.561
Μηνύματα
901.389
Μέλη
39.299
Νεότερο μέλος
Ιωάννα Παντελού

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom