• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Victoria + Istanbul = Love

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γιατι "νταλκας " το Φανάρι ;;;
Και ως "τουρίστας" να το δεις έχει αξία πέρα απο την θρησκευτική ουσία του πράγματος !

Σαφέστατα τα τζαμια είναι πιο " ασυνήθιστα και εξωτικά " προς εμάς αλλα και το Πατριαρχείο έχει να δείξει πολλά , ειδικά αν καταφέρεις και μπεις και στο κτήριο που κάνει τις δεξιώσεις ο Πατριάρχης και είναι και το γραφειο του!
Πες μου ότι το έχεις κάνει και αυτό....... :)
Συμφωνω και εγω με το Φαναρι πάντως και ας μην ειμαι πολύ της εκκλησίας και του Πατριαρχη και του Πατριαρχείου...
Αλλά εκεί μέχρι και στον Αγιο Γεωργιο τον Κουδουνα ανεβηκα στην Πριγκηπο.......:roll:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Βρε νταλκας να επισκεφτειτε το Φαναρι :p ... εγω το παρελειψα παντως...
Τα πολλά τουρκικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία.

Συμφωνω και εγω με το Φαναρι πάντως και ας μην ειμαι πολύ της εκκλησίας και του Πατριαρχη και του Πατριαρχείου...
Έχεις καταλάβει ότι το Φανάρι δεν έχει θρησκευτική αλλά εθνική σημασία για τους Έλληνες ή μπα; Έχεις ακούσει για διωγμούς Ελλήνων απ' την Πόλη ή μπα;

XRISTOS71

Member
Italitsa said:
Πες μου ότι το έχεις κάνει και αυτό....... :)
Αλλά εκεί μέχρι και στον Αγιο Γεωργιο τον Κουδουνα ανεβηκα στην Πριγκηπο.......:roll:
Εννοείται !!!
δεν έχεις διαβάσει την ιστορία "Με το Πεθερο στην Πόλη " ;;;;;

Ο κουδουνας μου έμεινε αποθυμενο !
ειδικά στο τελευταίο ταξίδι

XRISTOS71

Member
North66 said:

Έχεις καταλάβει ότι το Φανάρι δεν έχει θρησκευτική αλλά εθνική σημασία για τους Έλληνες ή μπα; Έχεις ακούσει για διωγμούς Ελλήνων απ' την Πόλη ή μπα;
Για τον Γρηγοριο τον Ε !

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Το πρωτο δεν ξερω αν παει σε εμενα αλλα ενημερωτικα δεν βλεπω τουρκικα, εχω καλυτερα πραγματα να κανω στη ζωη μου απο το να βλεπω τηλεοραση...

Δευτερον πιστεψε με την ιστορία του Φαναριου και την εχω διδαχθει σχετικα προσφατα και εκτος αυτου μιλας σε ενα ατομο που δε σταματησε το διαβασμα μαζι με το σχολειο...Εκτος απο την εθνικη σημασια λοιπον εχει και θρησκευτικη και εγω καταπιαστηκα με την θρησκευτικη δεδομενου οτι μιλουσαμε για πατριαρχες κτλ....

Επισης θα σε παρακαλουσα να μου μιλας πιο κομψα αν το θέλεις και εσύ....Για ανιστορητους κτλ που μπορεις να κανεις το κομματι σου ψαξε αλλου και οχι στο προσωπο μου...

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εννοείται !!!
δεν έχεις διαβάσει την ιστορία "Με το Πεθερο στην Πόλη " ;;;;;

Ο κουδουνας μου έμεινε αποθυμενο !
ειδικά στο τελευταίο ταξίδι
Ομολογώ πως την διάβασα όταν πηγα στην Πολη αλλά δεν συγκρατησα τη λεπτομερεια....Θα την ξαναδιαβασω...Νομιζω πως τωρα θα την απολαυσω περισσοτερο......;)

varioAthens

Member

Τουρκικα δεν παρακολουθω οποτε δεν αντιμετωπιζω τετοιο κινδυνο...ευχαριστω... επισης αποφευγω τις θρησκευτικες και εθνικιστικες εξαρσεις... και παλι ευχαριστω και σταματω εδω γιατι θα ξεχειλωσει η ιστορια της vickoka και ειναι κριμα...

XRISTOS71

Member
Italitsa said:
Ομολογώ πως την διάβασα όταν πηγα στην Πολη αλλά δεν συγκρατησα τη λεπτομερεια....Θα την ξαναδιαβασω...Νομιζω πως τωρα θα την απολαυσω περισσοτερο......;)
Λεπτομέρεια σημαντική όταν πρόκειται για τον Πατριάρχη και τον Πεθερο
χαχαχα

Thanks sweet !! Καλή απόλαυση

XRISTOS71

Member
varioAthens said:
Τουρκικα δεν παρακολουθω οποτε δεν αντιμετωπιζω τετοιο κινδυνο...ευχαριστω... επισης αποφευγω τις θρησκευτικες και εθνικιστικες εξαρσεις... και παλι ευχαριστω και σταματω εδω γιατι θα ξεχειλωσει η ιστορια της vickoka και ειναι κριμα...
Σαφέστατα και δεν πρέπει η ιστορία της Βικτωρια να ξεχειλίσει αλλα ρίχνεις λάδι στην φωτιά γράφοντας για "εθνικιστικές εξάρσεις "
και πραγματικά δεν καταναβαινω τι εννοείς, το σχόλιο του North η το ιδιο το Πατρειαρχειο ;;

varioAthens

Member
Σαφέστατα και δεν πρέπει η ιστορία της Βικτωρια να ξεχειλίσει αλλα ρίχνεις λάδι στην φωτιά γράφοντας για "εθνικιστικές εξάρσεις "
και πραγματικά δεν καταναβαινω τι εννοείς, το σχόλιο του North η το ιδιο το Πατρειαρχειο ;;
το σχολιο... και (τωρα ναι) σταματω εδω!! :cool:

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ωραία περιγραφή και καθόλου κουραστική....ευχαριστούμε Βικτώρια!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα