fernando_torres
Member
Σιγουρα το ΕΤΗ συνδυάζει πολύ καλό όνομα, υποδομές και χαμηλά διδακτρα.. Ωστοσο, δεν πρεπει να ξεχναμε οτι η Ζυριχη εχει πολυ υψηλο κοστος ζωης! Το λεω διοτι αυτην την περιοδο ειμαι στο ψαξιμο και για ΕΤΗ(MSc Management, Economics and Technology). Δυστυχως, ομως, επειδη ειναι διετες το προγραμμα, το συνολικο κοστος εκτινασσεται σε δυσθεωρατα υψη (εκτος πια κι αν μπορεσεις να βρεις καποια εκτεταμενη internship και ισοσκελισεις λιγακι..).Οπως ειπες και εσυ σε καποια προγραμματα ειναι καλυτερα άλλα πανεπιστημια και εχουν και καλυτερο ονομα(οπως το ΕΤΗ στους μηχανικους) γιατι καποιος να μην διαλεξει το συγκεκριμενο πχ με διδακτρα 1800 ευρω και να διαλεξει το cambrighe με διδακτρα 15000+ ευρω?και πιστεψε με δν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο οργανωση και υποδομες το συγκεκριμενο απο το cb.
Ως προς το σχολιο σου για τα υψηλα διδακτρα στην Αγγλια σε σχεση με την παρεχομενη ποιοτητα σπουδων, από όσα ατομα εχω προσφατα ρωτησει μου εχουν πει πχ.οτι το επιπεδο των μαθηματων σε πολλα προγραμματα του LSE ειναι εξαιρετικα χαμηλο.. Και τα διδακτρα αντιστροφως αναλογα (17,000 λιρες και βαλε..)