• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενικά Ukraine International

Varg83

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Καλησπερα, εχω μπει στο τριπακι να ψαξω για ταξιδι το καλοκαιρι στη Μοσχα. Βλεπω στα ψαχτηρια η πτησεις να ειναι κυριως απο την Ukraine Airline. Την εχει ακουστα κανεις ή ακομα καλυτερα εχει κανεις εμπειρια απο αυτη την εταιρια; Σημ. οτι τα αεροπλανα ειναι Β 737 αν αυτο λεει κατι. Υποψην οτι ολη τη διαδικασια(βιζες κλπ) θα προσπαθησω να την κανονισω μονος μου (φιλοδοξο εγχειρημα)

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Καλημερα, δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ, αλλα θα ρωτησω.... εχει κανεις εμπειρια απο την Ukraine international?Βρηκα τα πιο οικονομικα εισητηρια για Μπανγκοκ αλλα δεν ξερω κατα ποσο η εταιρεια ειναι ασφαλης και τι service εχει. Αν την εχει χρησιμοποιησει καποιος ας μου πει την εμπειρια του. Βαζει Boeing 737 μεχρι Κιεβο και 767 μεχρι Μπανγκογκ.

Vasileti

Member
Καλημερα, δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ, αλλα θα ρωτησω.... εχει κανεις εμπειρια απο την Ukraine international?Βρηκα τα πιο οικονομικα εισητηρια για Μπανγκοκ αλλα δεν ξερω κατα ποσο η εταιρεια ειναι ασφαλης και τι service εχει. Αν την εχει χρησιμοποιησει καποιος ας μου πει την εμπειρια του. Βαζει Boeing 737 μεχρι Κιεβο και 767 μεχρι Μπανγκογκ.
Ταξιδεύω με UIA κάθε μήνα σχεδόν ΑΘήνα- Κίεβο κυρίως επειδή διευκολύνουν οι ώρες σε σχέση με την Aegean. Δεν μου ήταν ορατό κάτι που να την κάνει να διαφέρει, ούτε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξεκίνησαν πέρυσι.

Traveller

Member
Να το πούμε αλλιώς, αν η διαφορά τιμής είναι μέχρι 100€ τότε ξέχνα τους... αν είναι πάνω από 100€ άρχισε να το σκέπτεσαι... αν φτάνει τα 200€ τότε κάνε την καρδιά σου πέτρα και πάρτους, αλλά έχε υπόψιν ότι είναι μαζί με τους Αιγύπτιους με διαφορά η χειρότερη επιλογή σε μακρινό ταξίδι...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μα γιατι δεν λες: ενδιαφερομαι αυτες τις ημερομηνιες, αυτη την περιοδο?κρυφο ειναι? Θα επαιρνες και καμια συμβουλη αμεσα με ποιον ειναι καλυτερα να κλεισεις απο να μιλαμε ετσι γενικα.

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Ασφαλως και δεν ειναι κρυφο, αλλα η ερωτηση μου αφορουσε τη συγκεκριμενη αεροπορικη και οχι την αναζητηση γενικα οικονομικων εισητηριων. Εφόσον όμως εχετε την καλοσύνη να με βοηθησετε και στην αναζήτηση, θα κανω αποκαλυψεις. Βρήκα για 8 με 24 Ιουλιου με UIA στα 571 ευρω, ακολουθει η (εξω απο δω) Egypt με 613, μετα η Royal Jordanian με 620 και τελος η Τούρκοι με 759 (οι ωρες ειναι για μενα βολικες με ολους και χωρις μεγαλες αναμονες που ουτως ή αλλως δεν με προβληματιζουν ιδιαιτερα).Επομενως τι με συμβουλευετε να κανω? Βαθια το χερι στην τσεπη ή πετρα την καρδια μου οπως ευστοχα προτεινε ο Traveller. Ευχαριστω

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom