silversurfer
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανδαλουσία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Του Κόσμου
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
οι διάφορες εφαρμογές χτυπούσαν στο κινητό για έντονη δραστηριότητα
Στο κινητό χτυπούσε η ένδειξη για Σέλας
Μπορείς σε παρακαλώ,να μας δώσεις τις πηγές απ' όπου αντλούσες τις πληροφορίες σου;Μαζί με το σκοτάδι έρχοταν και χιονοκαταιγίδα
Mε το https://www.ventusky.com/ και την live παρατήρηση αφού είσαι εκεί έξω,μπορείς να έχεις μία καλή εικόνα του επερχόμενου καιρού.Μου έδινε δυνατούς ανέμους επιφανείας,υετό για χιονόστρωση τουλάχιστον 10cm και θερμοκρασίες επιφανείας σταθερά μέχρι μηδέν σε πρόγνωση βάθους 3 ωρών.Το http://en.sat24.com/en/gr/infraPolair σου δείχνει την πορεία των νεφών μέχρι 15 λεπτά πριν,οπότε επιβεβαιώνεις απλά αυτό που πιστεύεις ότι έρχεται.Χοντρικά αυτός ο συνδυασμός μόνο σε χιονοκαταιγίδα ή χιονοθύελλα μπορούσε να καταλήξει.Το μόνο που έμενε ήταν απλά ή ώρα που θα ξεσπούσε και η ακριβής τοποθεσία.Οπότε όταν είδα τα μαύρα σύννεφα στο βάθος του φιόρδ και τον αέρα να δυναμώνει,ήμουν σίγουρος για το τι θα ακολουθούσε.Μπορείς σε παρακαλώ,να μας δώσεις τις πηγές απ' όπου αντλούσες τις πληροφορίες σου;
Επίσης μου έκανε εντύπωση που έγραψες πως ''ψιλοσνόμπαρες την ένδειξη''. Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να είναι ανακριβής;
Πληροφορίες θα βρεις πολλές στο φόρουμ. Όρεξη να έχεις για μελέτη Επίσης εδώ:Ετσι, επελεξα να επισκεφτω τα φιορδ αλλα δεν ξερω πως να σχεδιασω το ταξιδι με αφετηρια το Μπεργκεν ,τι αξιζει να επισκεφτουμε και κυριως πως θα μετακινηθουμε.
Το Σέλας το είδα δυο φορες τον Δεκεμβριο και τριτη φορα χθες βράδυ στην Ισλανδία που βρίσκομαι,σε ενα υπερθεαμα,με γυμνό μάτι σε όλο του το μεγαλείο!Απλα η μηχανή μπορεί και το αποτυπώνει και σε στιγμές χαμηλότερης έντασης πιστευω/φανταζομαι,αφου εκμεταλλεύεται καλύτερα το οποίο διαθέσιμο φως!Θέμα διαφορετικου "αισθητήρα" ματιού και μηχανής πιστεύω είναι αυτά που ειδες στις φωτο,ενω δεν τα έβλεπες με γυμνό ματι.Συγγνώμη για την πρόχειρη απάντηση αλλά διάσχιζω την Ισλανδία αυτές τις μέρες,μόλις γυρίσω Ελλάδα,θα τα ξανάπουμεΓεια σας αγαπητοί μου.
Μόλις επέστρεψα από ταξίδι στη Σουηδία για να δω κι εγώ με την παρέα μου την πράσινη κυρία. Μια ερώτηση έχω αρχικά να κάνω: Το Σέλας με τους χρωματισμούς του, τους βλέπετε και με γυμνό μάτι ή μόνο μέσα από τις φωτογραφίες; Μήπως δηλαδή τα χρώματα φαίνονται μόνο στις φωτογραφίες;
Μια άλλη ερώτηση είναι για το πως θα καταγραφεί το σέλας σε βιντεοκάμερα.
Την ιστορία μου θα τη γράψω σύντομα.
Απολαυσε το οσο πιο πολυ μπορεις! Εμεις εδω ειμαστε και σε περιμενουμεδιάσχιζω την Ισλανδία αυτές τις μέρες,μόλις γυρίσω Ελλάδα,θα τα ξανάπουμε
...και απο τις καλύτερες που έχω διαβάσει!!!...άλλο ένα όνειρο-ταξιδιωτικός στόχοςΑυτή ήταν η πρώτη μου ιστορία
Όσα ευχαριστώ και να σου πω Γιώργο θα είναι λίγα...Σίγουρα η ιστορία μου δεν ξεχειλίζει ταξιδιωτικές πληροφορίες κτλ(όποιος έχει οποιαδήποτε απορία,ευχαρίστως να βοηθήσω) αλλά περιγράφοντας πως έζησα αυτές τις 4 μέρες εκεί,ελπίζω να σας μετέφερα έστω και νοερά στην παρέα μου!